Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,604.11
+558.89
Ethereum
$3,577.90
+4.69
Litecoin
$95.43
+0.25
DigitalCash
$38.61
+0.67
Monero
$137.54
+1.17
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.17
+0.58
Dogecoin
$0.20
+0.02

Polkadot Fiyatında Yeni Seviyeler Açıklandı! – 20 Ekim DOT Analiz

0 314

Polkadot’un (DOT) fiyat hareketi, herhangi bir piyasa haberine veya olayına neredeyse tepkisiz görünüyor ve ne boğalar ne de ayılar büyük bir hareket göstermeye hazır. Buna ek olarak DOT fiyatı, Jeopolitikten merkez bankalarına ve ekonomik veri sonuçlarına kadar piyasaları hareketlendiren güncel unsurlara karşı oldukça hassas olan diğer kripto para birimlerinden farklı görünüyor. Ancak bu duyarsızlık, bir tarafın sonunda üstünlük kazanması ve yönü kontrol etmesi nedeniyle ufukta büyük bir hamleye dair işaret edebilir.

DOT fiyatı patlamaya hazır mı?

polkadot fiyat analizi 20 ekim

Polkadot fiyatı bir ayı aşkın süredir sınırlı iniş ve çıkışlarla çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu, volatilitenin tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştığını görebileceğiniz grafiğin alt kısmındaki tarihsel volatilite sütununda da gösteriliyor.

Polkadot’un fiyat analizi, son zamanlarda piyasaları vuran tüm dalgalara ve şoklara karşı duyarsız görünüyor. Bu, fiyat düzeltmesini tetikleyecek bir dengesizlik yaratarak alıcıların veya satıcıların pozisyonlarından hızla çıkma riskini gösterebilir. Dolayısıyla, özellikle küresel ekonominin mevcut durumu göz önüne alındığında, ayılar atak yapmaya karar verirse DOT fiyatı önemli ölçüde düşecek ve hatta patlayacaktır. Bu, büyük bir nakit çekilmesi ve DOT piyasa değerinin yarıya indirileceği anlamına geliyor. Grafiklerde bu, rallinin ayağını yavaşlatan üç aylık destek dalgalanmaları ile 3.00 dolara keskin bir hareket veya hattın sonu olarak tüm zamanların en düşük seviyesi olan 1.42 dolara dönüşebilir.

Daha pozitif bir bakış açısına göre, yükseliş rallisinin olup olmayacağını belirlemenin en büyük sinyali, 55 günlük SMA’nın üzerinde 7 dolar civarında bir kırılma ile geliyor. Ağustos ayından bu yana önemi göz önüne alındığında, bu, uzun pozisyonlara ne zaman girileceğinin en iyi göstergesi olacaktır. Ralli başladıktan sonra, R3’te aylık direnç ve üst sınır olarak gelen 200 günlük SMA ile 9,50 dolara ulaşmasını bekleyebiliriz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.