Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

En İyi 5 Kripto Performansı: XLM, MIOTA, ETH, TRX, XRP

0 436

En İyi 5 Kripto Performansı: XLM, MIOTA, ETH, TRX, XRP

En iyi 5 Bu, son birkaç haftadır dar bir aralıkta sıkışmış olan Bitcoin’deki oynaklığı arttırması muhtemeldir. Beklentiler Bitcoin tarafından imzalanan sözleşmelerin ve New York Menkul Kıymetler Borsası’nın desteğinin, büyük ölçüde kripto para birimlerine büyük yatırım yapmaktan uzak kalan kurumsal oyuncuları çekeceği yönündedir. Bu oyunun ne kadarının oynandığı görülmemektedir.

BitMEX CEO’su ve kurucu ortağı Arthur Hayes, haftanın yedi günü, günde 24 saat, kripto para ticaretinde insanların hisse senedi, bono ve fiil para birimlerini değiştirme şeklini değiştireceğini söylüyor . Tüccarların “öğle yemeği molalarını ve hafta sonlarını, geleneksel varlıklar dijital olanların bazı özelliklerini emdiği için” bile kaybedebileceğini söyledi.

David Marcus, Facebook en Calibra başkanı şirket başlatmayı amaçladığını söyledi Libra düzenleyici kaygıları ele alınmasından sonra 2020 yılında. Libra’nın herhangi bir şekilde egemen para politikasını tehdit edebileceğini reddetti. Başlangıçta, piyasaya sürüldükten sonra, Marcus, Libra’nın, tüketicilerin onu kullanmanın en iyi yolunu bulmasıyla kabul problemleriyle karşılaşabileceğine inanıyor.

Büyük bir etkinliğin gerçekleşmesiyle, son yedi günün en iyi beş sanatçısının çizelgesi nasıl görünüyor? Kazançlardan yararlanabilirler mi, yoksa yükselecek mi? 

Ä°lgili resim

XLM / USD

Stellar ( XLM ), haftanın başında, ralliyi destekleyecek herhangi bir temel haber olmadan büyüdü. Hareket, piyasa değeri üzerinden ilk 10 şifreleme para birimlerinin listesine itildi. Ancak, kazanımlara dayanamadı ve hafta içi ralliin büyük bir bölümünü düzeltti. Son yedi gündeki genel kazancı sadece% 18’e düştü. Değişken bir haftadan sonra, grafik ne yansıtıyor? 

XLM / USD

XLM / USD çifti son beş haftada sürekli olarak yeni düşük seviyelerdeydi. Bununla birlikte, bu haftaki keskin bir yükseliş, fiyatı 0.072545 $ olan önceki destek-direnç seviyesinin üzerine geri itmiştir. Bu yükseliş hareketi 20 haftalık EMA’da barikatlara çarptı ve parite hızla yükselişlerini geri aldı. Boğaların geri çekilişini 0,072545 $ ‘dan itibaren durdurmaması, aşağı yönlü bir işarettir. 

Ayılar kripto para birimini 52 haftanın en düşük seviyesine düşürürse, düşüş trendi devam edecektir. Bununla birlikte, eğer fiyat mevcut seviyelerden düşerse ve 0.072545 $ ‘ın üzerine çıkarsa, boğaların 20 haftalık EMA’yı kırma girişiminde yeni bir girişimde bulunmalarını bekliyoruz. Başarılı olursa, 0.145 $ ‘a yükselmek mümkündür. 

ıota logo ile ilgili görsel sonucu

IOTA / USD

Iota ( MIOTA ) , düğüm sahiplerinin Dolaştırıcılığa ilişkin verileri güvenceye almalarını ve kesintisiz erişim sağlamaları için kalıcı bir çözüm olan Chronicle’ı açıkladı . Iota Vakfı, endüstriyel otomasyon ve ticari makine etkileşimini hızlandırmayı hedefleyen Industry Marketplace adlı bir platform yayınladı . 

Bu proje birçok firma arasındaki işbirliği ile tamamlandı ve vakıf, dünyanın ilk özerk ve merkezi olmayan sanal pazarı olduğunu iddia etti. Bu temel haber cryptocurrency’te yeni bir yükselişe başlayabilir mi? Çizelgeleri analiz edelim.

IOTA / USD

IOTA / USD çifti, son beş hafta boyunca 0.244553 $ – 0.207622 $ kritik destek bölgesini tuttu. Ayıların bu aralığın altına düşmemesi, düşük seviyelerde alım yapıldığını göstermektedir. Bu haftanın ralli düzleşmekte olan 20 haftalık EMA’da dirençle karşı karşıya. RSI yükseldi ve alıcılarla satıcı arasında bir denge olduğunu gösteren orta noktanın hemen altında.

Eğer boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üstüne çıkarabilirse, 0.385033 dolara yükselmek mümkündür. Bu sert direncin kırılması 0.5410 $ ‘a yükselecek. Varsayımımızın aksine, eğer boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üstüne çıkaramazsa, ayılar tekrar destek bölgesinin altına düşmeye çalışacaktır.

eth logo ile ilgili görsel sonucu

ETH / USD

Ethereum ağındaki tıkanıklık nedeniyle , ağın blok boyutunu yükseltmek için çaba sarfedilmektedir . Madencilik havuzu Bitfly tarafından yapılan bir tweet’e göre, blok gazı limitini 10 milyon gaza çıkarmaya yönelik testler devam ediyor, bu da% 25’lik toplam kapasite artışı olacak. Bunun ağ performansını iyileştirmesi ve işlem ücretlerini azaltması olasıdır.

Cryptocurrency ödeme hizmetleri sağlayıcısı BitPay, Ether ( ETH ) için destek ekledi . Bu olumlu gelişmelerle birlikte kripto para birimi bir altcoin iyileşmesine yol açabilir mi? Onun çizelgesini çalışalım. 

ETH / USD

ETH / USD çiftindeki toparlanma, 20 haftalık EMA’nın üzerinde kırıldı, ancak 235,70 $ ‘lık seviyeye yakın bir dirençle karşı karşıya kaldı. Bu direncin kırılması, fiyatı 320.84 $ ‘a taşıyacak. Eğer boğalar 320.84 $ ‘ı aşmayı başarırsaen iyi 5, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını işaret edecek bir yükseliş kupası ve kol modelini tamamlayacaktır.

trx coin logo ile ilgili görsel sonucu

TRX / USD

Tron ( TRX ) kurucusu Justin Sun, Tron’un topluma katılımını arttırması ve daha sağlam bir ağ ekonomik sistemi sağlaması beklenen riskli kanıt mekanizması için yeni bir plan yaptığını açıkladı . Haftanın başlarında, Justin Sun , Tron blockchain platformunda mevcut oyunları pazarlamak için Electronic Arts tarafından bir tweet attı. Sun, hiçbir pazar fırsatının geçmesine asla izin vermese de, kripto para biriminin bir kurtarma aşamasına geçmesine yardımcı olur mu? Grafiğe bakalım.

TRX / USD

Ayılar, son iki hafta içinde 0,016 $ seviyesinin altındaki kırılmadan başlayamadı, bu da daha düşük seviyelerde satıcı bulunmadığını gösteriyor. Bu hafta agresif boğalarla alım yapmak, fiyatı 0,016 $ ‘a yükseltti, ancak 0,01774 $’ a yakın bir dirençle karşı karşıya kaldı. Fiyat 0.01774 $ ‘ın üzerinde devam ederse, 20 haftalık EMA’ya bir hamle muhtemel. Hareketli ortalamaların kırılması, orta vadede fiyatı 0,0409111 ABD dolarının üstünde tutabilir.

Yatırımcılar 0,019 $ üzerinde uzun pozisyon başlatabilir ve 0,0135 $ stop stop yapabilir. Eğer parite hareketli ortalamalardan çıkmak için mücadele ederse, riski azaltmak için molaları daha yüksek izleriz. Fiyat şu anki seviyelerden düşerse ve 0.0139038 $ ‘ın altına düştüğünde yükseliş görüşümüz geçersiz olacaktır.

xrp coin logo ile ilgili görsel sonucu

XRP / USD

Dalgalanma açtı hareketi o kayıtsız menkul satarak ABD menkul yasaları ihlal iddia eden bir dava görevden. Bununla birlikte, bazıları, hareketin davacının iddialarını reddetmek için başka argümanlar ortaya koyduğuna ve XRP’nin kayıtsız bir güvenlik olup olmadığına değinmediğine inanıyor. Bu, son yedi gün içinde ilk beş sanatçı arasında bir yer bulmayı başardığı için fiyatını etkilememiştir.

XRP / USD

XRP / USD çifti, son üç hafta boyunca desteği 0.24508 $ seviyesinde tuttu; bu, düşük seviyelerin alıcıları cezbettiğini gösteriyor. Hafta boyunca, boğalar desteği yükseltti ve fiyatı 0.27795 $ dolara çevirdiler, ancak 20 haftalık EMA’ya yakın bir duvara çarptılar. Boğaların fiyatı 0.27795 $ ‘ın üstünde tutabilmesi durumunda, hareketli ortalamaların kırılması için başka bir girişimde bulunmayı bekliyoruz.en iyi 5 Başarılı olursa, parite 0.50640 $ seviyesine yükselebilir. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.