Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,351.31
+76.66
Ethereum
$3,144.64
-2.02
Litecoin
$84.85
+1.17
DigitalCash
$30.43
+0.48
Monero
$120.01
+1.62
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.58
+0.45
Dogecoin
$0.15
0

Çin Kripto Para Sıralaması: Birinci EOS, İkinci TRON, Üçüncü Ethereum

0 532

Çin kripto para sıralaması açıklandı. Ülkede devlet destekli en büyük kripto para birimleri sıralamasında Bitcoin (BTC) 15’inci sıraya yerleştirdi. Tron (TRX), şubat ayında Ethereum’u (ETH) devraldıktan sonra ikinci oldu.

Çin kripto para sıralaması, 22 Mart’ta Çin Bilgi ve Endüstri Gelişimi Merkezi (CCID) tarafından duyuruldu. CCID’ın kripto para sıralamaları ilk olarak geçen yıl mayıs ayında açıklandı. Endeksin bu on birinci baskısında, EOS, Haziran 2018’den bu yana platform tarafından işgal edilen en üst düzey blok zinciri olarak kaldı.

11. CCID Küresel Kamu Zinciri Teknolojisi Değerlendirme Endeksi, TRON’u, onuncu baskıda olduğu gibi ikinci sıraya koyuyor. Dokuzuncu baskıda daha önce Ethereum ikinci sıraya yerleştirmişti; TRON ise listede hiç yoktu.

Bitcoin, onuncu baskıda 15. sıradan 13. sıraya taşınmıştı. Şimdi tekrar iki sıra düşerek 15’inci sırada yer aldı.

Bitcoin, 13. sıradan tekrar 15. sıraya düştü.

Daha önce yapılan analizlere göre EOS, görünüşte halen devam eden bir çalışma. Blok zinciri, merkezi yönetim sisteminin bazı yönleriyle ilgili tartışmalar yaşandı.

İki büyük kripto borsası, Singapur merkezli Huobi Global ve Malta merkezli OKEx, bu hafta TRON tabanlı stablecoin Tether sürümüne desteklerini açıkladı. Bu ayın başında TRON ve Tether, ilk önce USDT’yi TRON ağına tanıtmak istediklerini açıkladı.

Kısa bir süre önce Ethereum’un, Kuzey Kore siyasi muhalif grubu olan Cheollima Sivil Savunma tarafından, ülkeye girmesi için tokenize vize satmak için kullanıldığı bildirilmişti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.