Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,604.11
+558.89
Ethereum
$3,577.90
+4.69
Litecoin
$95.43
+0.25
DigitalCash
$38.61
+0.67
Monero
$137.54
+1.17
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.17
+0.58
Dogecoin
$0.20
+0.02

Bu hafta en iyi 5 kripto para birimi

0 417

Bu hafta en iyi 5 kripto para birimi .

İsviçre maliye bakanı ve giden cumhurbaşkanı Ueli Maurer, 2019’un en iddialı kripto projelerinden biri olan Facebook’un Libra stable coini, düzenleyiciler tarafından mevcut haliyle kabul edilmeyeceğine inanıyor. Libra günün ışığını görmemesine rağmen, bazı merkez bankalarını kripto para birimlerini ciddiye almaya zorladı.

Çin, merkez bankası dijital parasını piyasaya süren ilk gelişmiş ülkelerden biri olabilir . Çin’de kripto para ticareti yasaklanmış olsa da, düzenleyiciler geri dönüşü konusunda endişeli. Çin hükümeti, piyasaya çıktığında yuan’ın dijital biçiminin kripto para birimlerinden rekabet etmemesini sağlamak istiyor. Bu nedenle, Çin menkul kıymetler düzenleyicileri yetkilileri kripto para birimlerinin yeniden canlanmasını bastırmaya çağırdı .

Kripto piyasası verileri haftalık görünümü.  Kaynak: Coin360

Kripto piyasası verileri haftalık görünümü. Kaynak: Coin360

Amerika Birleşik Devletleri borsaları genellikle takvim yılının son beş işlem gününde ve yeni yılın ilk iki gününde toplanır. Bu dönemdeki ralliye halk arasında Santa ralli denir . Bu yıl, hem altın hem de ABD borsaları son birkaç haftada güçlü seyrederken, kripto piyasaları buhar toplayamadı. Peter Schiff gecikmedi işaret bu dışarı. Bununla birlikte, Bitcoin’in 2019’da hem ABD borsalarından hem de altından çok daha iyi performans gösterdiğini rahatlıkla atladı.

BCH / USD

Bitcoin Cash ( BCH ) son yedi gün içinde% 13’e yaklaştı ve büyük kripto para birimleri arasında en iyi performans sergilendi. Trendin tersine çevrilmesi ve satın alma fırsatının var mı? Grafiği inceleyelim.

BCH USD haftalık grafik.  Kaynak: Tradingview

BCH USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

BCH / USD çifti son birkaç haftadır 227.01 $ ile 192.52 $ aralığında işlem görüyor. Ayılar son iki hafta içinde 192.52 $ ‘ın altına düşmüş olsa da, düşük seviyelere ulaşamadılar, bu da boğaların satın almak için düşüşleri kullandığını gösteriyor.

Mevcut sıçrama girişimi 227,01 $ ile küçük bir dirençle karşılaşabilir. Ancak, boğalar bunun üzerindeki fiyatı ölçekleyebiliyorsa, kartlarda 306,78 dolara bir hareket olacaktır. Yatırımcılar 190 $ ‘ın altında bir stopla (UTC saatinde) 227.01 $ seviyesinden işlem yapabilirler.

BSV / USD

Bitcoin SV ( BSV ), son yedi gün içinde yaklaşık% 12 ralli ile en iyi ikinci sanatçı oldu. Yukarı hareketi tetikleyen belirli bir haber yok gibi görünüyor. Peki, bu rahatlama rally patlayacak mı yoksa yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını mı işaret ediyor? Hadi bulalım.

BSV USD haftalık grafik.  Kaynak: Tradingview

BSV USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

BSV / USD çifti, kritik desteği 78.506 $ ‘dan düşürmeye çalışıyor, bu da olumlu bir işaret. Boğaların dips satın almak için kullandığını gösteriyor. Rölyef mitingi, aşağı yönlü trend çizgisinde ve üstünde, hareketli ortalamalarda 113,96 $ ‘ın hemen altında dirençle karşılaşabilir.

Boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üzerinde ölçeklendirirse, 155.38 $ ‘a bir ralli mümkündür. Buna karşılık, fiyat 113.96 $ ‘dan düşerse, parite birkaç hafta daha menzile bağlı kalabilir.

ETC / USD

Ethereum Classic ( VB ), son yedi gün içinde% 10’un üzerinde bir ralli ile büyük kripto para birimleri arasında üçüncü en iyi performans sergiledi. Topluluk , ETC’yi Ethereum ( ETH ) ile tamamen uyumlu hale getirmeyi amaçlayan yaklaşan Agharta sert çatalından heyecanlanıyor gibi görünüyor . Altcoin bu habere dayanacak ve yeni bir yükseliş trendi başlatacak mı? Grafiğini analiz edelim.

ETC USD haftalık grafik.  Kaynak: Tradingview

ETC USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

ETC / USD çifti son beş hafta boyunca kritik desteği 3.40 $ ‘da tuttu ki bu olumlu bir işaret. Boğaların daha düşük seviyelerde biriktiğini gösterir. Şu anda, boğalar destekten geri tepmeye çalışıyor.

Her iki hareketli ortalama da düzleşti ve RSI yavaş yavaş merkeze doğru tırmanıyor, bu da satış basıncının düştüğünü gösteriyor. Yine de, sıçrama hareketli ortalamalarda küçük bir dirençle karşılaşabilir. Boğalar fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarabilirse, 7.6 $ ‘a ve bunun üzerinde 10 $’ a bir ralli mümkündür.

EOS / USD

EOS blockchain ve jetonunun arkasındaki firma olan Block.one, mevcut ağ kaynağı tahsis sisteminde bir değişiklik önerdi . Önerilen yeni sistem altında, kullanıcıların ağ kaynakları kiralaması gerekecektir.

Şirket, geçişin “spekülatif pazarların kaynak fiyatlandırması üzerindeki etkisini ortadan kaldıracağına inanıyor. Genel kaynak kullanımını temel alan fiyatlandırmalı bir kiralama piyasası sunmak, kaynak tahsisini topluluk için daha öngörülebilir ve güvenilir hale getirecektir. ”

EOS USD haftalık grafik.  Kaynak: Tradingview

EOS USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

EOS / USD çifti son birkaç haftadır 2.8695 ile 2.4001 $ arasında işlem görüyor. Ayılar fiyatı aralığın altına düşse de, daha düşük seviyelere ulaşamadılar. Bu, daha düşük seviyelerdeki talebi gösterdiğinden olumlu bir işarettir.

Mevcut sıçrama 2.8695 $ ‘a ulaşabilir, bunun altında düşüş trendi çizgisine doğru bir hareket mümkündür. Geçtiğimiz birkaç ay içinde parite düşüş trendi çizgisinden tekrar tekrar geri döndü. Bu nedenle, ayıların saldırgan bir şekilde savunmasını bekliyoruz.

ATOM / USD

Bu, son beş hafta içinde Cosmos’un ( ATOM ) en iyi performans gösterenler arasında dördüncü kez . Bu, boğaların onu desteklemeye devam ettiğini gösterir. Yeni yılda gücünü artırabilir mi?

ATOM USD haftalık grafik.  Kaynak: Tradingview

ATOM USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

Bizim satın tetikleyen 15 Aralık tarihinde $ 4,4389 yukarıda kapatıldığında ATOM / USD çifti, bir fincan ve kulp formasyonu tamamlandı tavsiye önceki bir analizde verilen.

Ancak, biz beklendiği gibi ve fiyat tekrar 3.5621 $ daldırma olarak boğa koparma üzerine inşa edemedi. Boğaların yine 3.5 $ seviyelerine yakın daldırma yöntemini aldık. Bu, boğaların diplerde biriktiğini gösterir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.