Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin fiyatı büyük bir düşüşden önce 9000 dolar olabilir

0 617

Bitcoin fiyatı büyük bir düşüşden önce 9000 dolar olabilir .

Bitcoin fiyatı ( BTC ) birkaç hafta boyunca yan bir aralıkta yer alıyor, takım ayı üzerindeki bazı insanlar 3.000 $ bölgesinde taze düşükler beklerken, boğalar yakında tüm zamanların en yüksek astronomik çağrısını yapıyor. Piyasada belirgin olan bir şey, her seferinde bir hafta almanız gerektiğidir. Bitcoin şu anda 7.000 doların ortalarına doğru ilerlerken, yükselişe geçme zamanı geldi mi? İster kaldıraç ticareti yapın, isterse Bitcoin’i düşüşler sırasında sabit bir coin’e taşıyın , haftalık CME boşluğundan yararlanmıyorsanız, bir hile kaçırıyorsunuz. Bununla birlikte, bu boşluk doldurma işlemleri ne kadar belirgin hale gelirse, yakında geçmişte kalmaları daha olasıdır.

BTC USD günlük grafik.  Kaynak: TradingView

BTC USD günlük grafik. Kaynak: TradingView

Haftalık MACD yükselişe geçti

BTC USD MACD haftalık grafik.  Kaynak: TradingView

BTC USD MACD haftalık grafik. Kaynak: TradingView

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi, yükseliş eğiliminin erken anlatım belirtilerini gösteriyor. Ancak bunun devam etmesini beklemiyorum. Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi, MACD hattı 16 Aralık’ta düşüş eğilimini değiştirdi, ama neden?

Noel döneminde kurumsal ilgi eksikliği nedeniyle, pazarın yörüngeyi değiştiren ve onunla birlikte haftada kısalmakta olan, genellikle haftada kısalmakta olan soluk pembe mumları basmaya devam ettiğine inanıyorum. yeşil bölgeye çapraz. Bu, Bitcoin için gerçek acı başlamadan önce bir rahatlama umudu verdi.

Ancak dijital varlık hareketini nerede görebiliriz?

Haftalık Bollinger Bantları geçici bir taban önerir

BTC USD BB Haftalık grafik.  Kaynak: TradingView

BTC USD BB Haftalık grafik. Kaynak: TradingView

Bollinger Bantları (BB) Göstergesini, momentuma dayalı pivot noktalarını gösteren göstergimle kaplanmış olarak kullanan Bitcoin, büyük olasılıkla 9.000 dolarlık hareketli ortalama etrafında bir ret görecek kısa vadeli bir boğa fazına girmiş gibi görünüyor.

Kısa vadeli düşük likidite pompalarının hareketli ortalamanın etrafında düştüğü ve Ekim sonunda görülebileceği için bunun böyle olduğuna inanıyorum. Bu, Bitcoin fiyatının, dijital varlığın 48 saat içinde 2.500 dolar civarında yükseldiğini gören doğal olmayan bir pompa yaşadığı ve MA’nın üzerindeki anlık bir fitile rağmen, bu noktanın üzerinde tutamadı ve yakında ayı trendini sürdürdü ve besledi .

RSI net alım sinyali göstermiyor

BTC USD RSI haftalık grafik.  Kaynak: TradingView

BTC USD RSI haftalık grafik. Kaynak: TradingView

RSI şu anda ortada haftalık 42.20 okuma ile ortada. Bu kimseye bir şey göstermez ve bu nedenle piyasaya önemli bir para çekmez. RSI 30 ve 70 arasında ekildiğinde, sadece soyucuların beslendiği ve hodlers’ların kanadığı geniş bir pazardayız.

Şu anda, herhangi bir önemli nakit varlığı olan herkes, Bitcoin ya da başka bir şey olsun, bu noktada bir varlık üzerinde her şeyi yapmaya kararlıdır. Bu nedenle, bana göre, Bitcoin akıllı para için çekici bir yatırım fırsatı haline gelmeden önce daha fazla olumsuzluk görmeliyiz.

Sadece 2018’in sonuna ve Bitcoin’in, 4.000 $ ‘ın ortalama fiyatın 4.000 $ tuttuğu başlangıcına bakmanız gerekiyor, çünkü RSI’nin Bitcoin’i satın almak için neden geçerli bir gösterge olduğunu görüyorsunuz, çünkü aşırı satım bölgesinde satın almak% 300’ün üzerinde kazanç elde ettiğinizi görecekti 2018 boyunca yatırımınıza 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.