Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Bu Gelişmeyle ya XRP Fiyatı Fırlayacak ya da Büyük Çöküş Yaşayacak!

0 597

Bu Gelişmeyle ya Ripple Fiyatı Fırlayacak ya da Büyük Çöküş Yaşayacak!

Bir takım XRP yatırımcıları , şirketin kayıtsız bir şekilde menkul kıymet sattığını iddia ederek Ripple aleyhine dava açtı . Ripple , XRP ile ilgili soruları , şirketin açılan tüm bu davalara tamamen reddetmek için izlediği stratejiyi ele amladı. Peki Ripple’ye açılan dava reddedilirse XRP fiyatı yükselir mi ?

Jai Pratap: Dava reddedilirse Ripple fırlar ama onaylanırsa Ripple büyük çöküş yaşar !

Ripple’ye yatırım yapan ve xrp arasındaki yasal savaştaki en son haberde, şirkey aleyhinde açılan toplu davaları tamamen reddetmek için yeni bir harekete geçti. Ripple mahkemede , pek çok konuda savunmalar yaptı. Ancak bunların hiçbirinin XRP hakkındaki konulara değinmemesi ilginçti. Dava Temmuz 2018 ‘de Ripple’nin kayıtdışı menkul kıymet sattığını iddia eden bazı XRP yatırımcıları tarafından açılmıştır. Bu yılın başında ise XRP mahkemenin aleyhine olan davayı reddetiği zaman küçük bir zafere ulaştı.

Daha sonra davacıların avukatları Taylor-Copeland, California’daki başka bir vaka için yeni bir başvuruda bulundular. Bu şekilde eyaletler arası yasaların farklı işlemesi yatırımcılara avantaj sağladı. XRP ve Ripple’ı çevreleyen tartışmalara rağmen, kripto para biriminin fiyatı son birkaç hafta içinde oldukça iyi bir şekilde toparlandı. Yazma sırasında, XRP 0,29 dolardan el değiştiriyor. Eğer mahkeme Ripple lehine karar verirse, popüler analist Jai Pratap’a göre XRP’nin fiyatı daha da artabilir. Aksine, eğer mahkeme davacıları destekler ve XRP’yi menkul kıymet olarak belirlerse analiste göre XRP’nin fiyatı büyük bir darbe alabilir.

ripple görseller ile ilgili görsel sonucu

Salı günü SEC ve diğer regülatörler Bitcoin ve altcoin’leri masaya yatıracak

Davayı yakından takip eden avukat Jake Chervinsky’e göre Ripple, XRP’nin menkul kıymet olarak değerlendirilmesini önlemek için davayı mükemmel bir şekilde tasarladı ve mümkün olduğu kadar geciktirmek için uğraş sarf ediyor. Ayrıca Jake Chervinsky, davanın bir karara varmadan önce birkaç yıl daha devam edeceğini düşünüyor. Davacılar, 4 Kasım’a kadar iddialarını delilleriyle birlikte mahkemeye sunacak ve Ripple’da 4 Aralık’a kadar bu iddialar yönelik savunmasını sunacak. Daha sonra mahkeme, 15 Ocak 2020’de tarafların sözlü olarak ifadesini alacak.

Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi, SEC başkanı Jay Clayton ve diğer düzenleyicilerle Salı günü Bitcoin ve kripto para yasalarını görüşmek üzere bir araya gelecek. Yetkililer, kripto paraların nasıl düzenleneceği konusunda net bir çerçeve elde etmeye çalışacaklar.  Bu toplantının ve alınan kararların uzmanlara göre, Bitcoin ve kripto pazarı üzerinde doğrudan bir etkisi olacak.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.