Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,732.52
-328.44
Ethereum
$3,232.17
+13.1
Litecoin
$85.24
-0.39
DigitalCash
$31.37
-0.6
Monero
$120.86
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.31
-0.19
Dogecoin
$0.16
-0

Ath Değerinden Sonra En Fazla Kayıp Yaşayan Coinler

0 588

CoinMarketCap verilerine göre toplam hacmi en büyük 10 kripto paranın ath değerinden sonra ki düşüşlerini sizlerle inceleyeceğiz.

Öncelikle ath (All Time High) nedir açıklayalım. Ath bir varlığın tüm zamanlarda ki en yüksek fiyatını belirtir. Örnek vermek gerekirse Bitcoin 16 Aralık 2017 tarihinde ki 19,665 dolar fiyatı Bitcoin’in ath değeridir.

Hazırlanan tablo da 9 Şubat 2019 verilerine göre en az ve en çok değer kaybeden coinler sıralaması.

Ath Değerinden Sonra En Fazla Kayıp Yaşayan Coinler

En az değer kaybeden coinler
  1. Binance Coin
  2. Bitcoin
  3. Eos
En çok değer kaybeden coinler
  1. Bitcoin Cash
  2. Cardano
  3. Ethereum

Listelere göre kriptoda ath değerinden sonra en az değer kaybeden coinler arasında Binance Coin’i görmek hiçte şaşırtıcı olmadı. Son zamanlarda ki yükselişleri sayesinde en az değer kaybeden coinler listesinde Binance Coin 1. sırada yer almaktadır.

Binance Coin, Binance borsasının destek verdiği İco’ların satın alımında kullanılması  ve güçlü borsasında komisyon indirimi gibi birçok fırsatlar sunması sayesinde devemlı yükselişine, Bitcoin’in düşüşlerine rağmen devam etmektedir.

En çok değer kaybedenler listesinde  Bitcoin Cash 1. sırayı yer almakta. Geçtiğimiz aylarda Bitcoin Cash Ekibinin farklı düşünceleri sonucunda Bitcoin Cash için hard fork gerçekleştirilmiş ve ortaya 1 adet farklı coin çıkmıştı  Bitcoin Cash ve Bitcoin SV olarak coinlerle birlikte ekipte ayrılmıştı. Bu bölünmeden en çok Bitcoin Cash  ve arkasında ki Roger Ver zarar gördü.

Ath değerleri analizciler için coinlerin maksimum fiyatından daha fazla şey ifade etmektedir. Ath zamanlamaları birbirine yakın olan coinlerin daha eş zamanlı haraket ettiği ve bu coinlerden herhangi birinin zaman içerisinde ki anlık sıçrayışları sonrasında diğer eş zamanlı yükselen coinlerde de bir yükseliş beklentisi oluşturmakta.

Not : Liste 09.02.2019 tarihinde ki coinlerin güncel fiyatlarıyla hazırlanmıştır. Tether Stablecoin ve Bitcoinsv de yeni bir coin olduğu için listeye eklenmemiştir.
Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.