Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Bitcoin’in Erken Yatırımcılarından Roger Ver Borsa Açacak

0 383

Bitcoin Cash’i en çok savunan isimlerden biri olarak ön plana çıkan Roger Ver, kendi borsasını duyurma hedefinde!

Bitcoin’in erken dönem yatırımcıları arasında yer alan CEO, Malta’da yaptığı röportajda yeni kripto para borsasının sinyallerini verdi. Bitcoin Cash için nasıl daha fazla benimsenebilir? üzerine çalışmalarının da devam ettiği bilgiler arasında.

Kendi borsasını kurma hedefinin yakın gelecek zamanı kapsadığını belirten Roger Ver, BCH için umutlu. Yeni borsanın Bitcoin.com’da yer alacağını söylemesiyle de kullanıcı ağını genişletmeyi planlıyor.

Günlük olarak on binlerce kişinin yeni kullanıcı olarak yeni borsayı kurabileceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda Bitcoin Cash’in bu borsayla beraber ivme kaydedeceği en önemli nokta.

Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Sitelerinden Bitcoin.com Gerilemede

Alexa verilerine göre yapılan incelemede Bitcoin.com, yılın ikinci yarısında ziyaretçi kaybetmiş durumda.

İlk çeyrekte çok daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı başaran sitenin gidişatı tekrar toparlanabilir. Özellikle yeni kripto para borsasının da Bitcoin.com’da yer alacağı düşünüldüğünde sayısal rakamlar önemli bir veri konumunda.

Dünyanın en çok ziyaret edilen siteleri arasında yükseliş hedefine sahip olan site, eski rakamlarını yakalayabilir.

Roger Ver Bitcoin Cash’in Yükselişini İstiyor

Fonksiyonel ve değer anlamında Bitcoin Cash’in en iyi destekçileri arasında yer alan Roger Ver sektöre yenilik katma hedefine sahip.

Kripto para borsasını kendisini çıkaracak olmasının önemli avantajlarının olacağını belirtmesiyle, sektör dinamizm kazanabilir.

Değer düşüşü yaşanan kripto paralardan birisi olmasıyla beraber, geleceği hakkında çok sayıda spekülasyon mevcut. Bitcoin Cash’in yandaş ismi olan Roger Ver tarafından atılacak adım kelebek etkisi yaratabilir.

Kripto paraların boğa piyasasına gireceği düşüncesiyle beraber oluşturulacak yeni borsada fark yaratan sonuçlar alınabilir. Özellikle BCH destekçisi bir ismin bu adımı atması, kripto para gündemini etkisi altına almış durumda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.