Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,075.76
-2890.32
Ethereum
$2,961.80
-222.71
Litecoin
$78.37
-4.36
DigitalCash
$27.46
-1.68
Monero
$119.31
-5.48
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.08
-2.1
Dogecoin
$0.13
-0.01

Bakkt’ın eski Ceosu Senato’da yemin etti ve Trump’a bir oy verdi

0 331

Bakkt’ın eski Ceosu Senato’da yemin etti ve Trump’a bir oy verdi .

Kıtalararası Borsa (ICE) destekli kripto ticaret platformu Bakkt’ın eski CEO’su Kelly Loeffler, ABD Senatosu’na yemin etti.8  Ocak tweet’inde Loeffler, Senatonun baş görevlisi Mike Pence tarafından Gürcistan’ın en yeni Senatörü olmak için ABD Senatosu’na yemin ettiğini açıkladı.

Loeffler, Trump’ın Küçük İşletme Yönetimine liderlik etmesini desteklemek için ilk oyu verdi

Duyuruda Loeffler, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkedeki küçük işletmelere yardımcı olmak için tasarlanmış özerk bir ABD devlet kurumu olan Küçük İşletme İdaresi’ne liderlik etme seçimini desteklemek için ilk oyunu verdiğini söyledi. Aralık ayının başlarında ABD Senatosu’na atanmasının ardından, 49 yaşındaki iş kadını Trump taraftarları tarafından “çok ılımlı ve deneyimsiz” olarak eleştirildi . Time dergisi ile yapılan kısa bir röportajda Loeffler, Trump ile konuşmadığını söyledi .

“Başkanın güvenini ve desteğini kazanmak zorunda olduğumu biliyorum […] Ve eylemlerim ve oylarımla bunu yapmak için çok çalışacağım ve bunun olacağından eminim.”

 Loeffler kendini “Trump yanlısı” olarak tanımladığını iddia etti. Özellikle, konuyu bilen bir kişi Loeffler’a şunları söyledi:

“Ben hayat boyu muhafazakarım. Pro-İkinci Değişiklik. Pro-askeri. Pro-duvarı. Ve Trump yanlısı. Muhafazakar değerlerim için özür dilemiyorum ve Başkan Trump’ın muhafazakar yargıçlarını gururla destekleyeceğim. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.