Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,379.31
-1462.55
Ethereum
$3,029.67
-145.74
Litecoin
$79.53
-3.9
DigitalCash
$27.73
-1.18
Monero
$120.26
-5.02
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.68
-1.71
Dogecoin
$0.14
-0.01

Bu 5 Gözden Kaçan Altcoin Devasa Yükselebilir!

0 723

Bu 5 Gözden Kaçan Altcoin Devasa Yükselebilir!

Yakından takip edilen kripto trader’ı ve etkileyicisi Austin Arnold, devasa bir yukarı yönlü potansiyel sunduğunu söylediği gözden kaçan beş altcoin projesinin adını veriyor.

Austin Arnold: Injective Protocol ve Celo devasa bir yukarı yönlü potansiyel sunuyor!

Yeni bir videoda popüler analist Austin Arnold, kripto piyasalarındaki mevcut düzeltmeye bir “fırsat denizi” olarak bakıyor ve listesine Injective Protocol (INJ) ile başlıyor. Injective Protocol, Austin Arnold’un ünlü milyarder Mark Cuban, Pantera Capital ve BlockTower gibi yatırımcılar tarafından desteklendiğini belirttiği merkezi olmayan bir türev borsasıdır. Ayrıca analist, başlangıçta verilen INJ tokenlerinin bir yıllık bir kilitlenme aşamasında olacağından ve yatırımcılara biraz güvenlik sağlayacağından bahsetti.

CoinGecko’ya göre INJ, Kasım 2020’deki en düşük değeri olan 0,65 dolardan, şu anki değeri olan 15,25 dolara fırlayarak beş ayda %2.200 kazanç elde etti. Austin Arnold’un işaret ettiği bir sonraki kripto para projesi, kripto varlıkları için küresel bir ödeme altyapısı olan Celo’dur. Analist, Telekomünikasyon devi Deutsche Telekom’un Celo ağına zaten yatırım yaptığı gerçeğini gündeme getiriyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Celo hiçbir şekilde küçük ölçekli bir proje olmasa da kesinlikle izlenmesi gereken bir altcoin…

Popüler Analist, Roket Fırlatmaya Hazır 3 Altcoin’i Açıkladı!

Bu Deutsche Telekom için kripto altyapısına yatırım yapmak ve bu altyapıyı kullanmak için attığı tek adım değil. Aynı zamanda şimdi Celo’nun bazı tokenlerini de HODL ediyor. İlginç.

Austin Arnold: Yield App ve Rally güçlü görünen altcoin projeleri…

Analistin listesinde üçüncü sırada yer alan altcoin projesi Yield App (YLD)’dır. Austin Arnold’a göre, bu kripto para merkezi olmayan finans (DeFi) alanını ana akım benimsemeye yaklaştırıyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Radarınıza yerleştirmek için nispeten daha yeni/daha düşük kapasiteli bir proje, ancak benim için öne çıkan iki şey önemli. Birincisi Yield App, herkesin her yerde DeFi’ye yatırım yapmasını sağlayan tam lisanslı bir fintech şirketidir. Ve ikincisi birkaç hafta önce, Yield App kullanıcılarına %20’ye kadar APY (yıllık yüzde getiri) kazanma fırsatı veren Ethereum fonunu başlattı… Sevdiğim şey, bir şekilde güneş ışığını bir yere bırakmaları, DeFi, şimdiye kadar gölgelerde yaşamışlar. DeFi ile amaç, onu herkese ulaştırmaktır. Yield App lisanslı bir fintech şirketidir ve dünya çapındaki sezgisel web platformu sayesinde, uzun, karmaşık ve genellikle maliyetli bir kazanç sürecinden geçmeden DeFi ürünlerinden getiri elde etmeye başlayabilirler.

Austin Arnold’a göre gözden kaçan bir diğer kripto para, içerik oluşturucuların veya etkileyicilerin kendi tokenlerini oluşturmalarına ve sadakat avantajları gibi belirli işlevleri yerine getirmelerine olanak tanıyan bir sosyal token platformu olan Rally’dir (RLLY). Austin Arnold, Coinbase Ventures’ın bir RLLY yatırımcısı olarak listelendiğini, ancak kripto paranın hala San Francisco merkezli kripto borsasının platformunda olmadığını belirtti.

Bir Türk Kripto Para Borsasına Daha Erişilemiyor: İşte Detaylar

Austin Arnold: Origin Protocol’ün Google ile ortaklığı önemli!

Austin Arnold’un listesindeki son altcoin, NFT (değiştirilemez token) platformu Origin Protocol’ün yerel varlığı olan OGN’dir. Analist, yeni ortaya çıkan proje için yükseliş faktörü olarak Origin Protocol’ünün Google ile ortaklığını not ediyor. Austin Arnold konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Genel olarak NFT alanı giderek büyüyor ve OGN’nin bugün listemizi oluşturmasının nedeni, Origin Protocol’ünün yakın zamanda bir NFT pazarı için Google Cloud ile ortaklık kurması. Yani evet, OpenSea gibi şu anda kripto topluluğunda popüler olan, hala var olan yerlerimiz var. Bu sadece potansiyel kitleyi çok daha fazla insana açıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.