Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,075.76
-2890.32
Ethereum
$2,961.80
-222.71
Litecoin
$78.37
-4.36
DigitalCash
$27.46
-1.68
Monero
$119.31
-5.48
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.08
-2.1
Dogecoin
$0.13
-0.01

Bu 7 Altcoin 20x Yapacak!

0 551

Bu 7 Altcoin 20x Yapacak!

Kripto para trader’ı Ben Armstrong, bu yıl 20 kat kazanç elde etme potansiyeline sahip olduğuna inandığı yedi altcoin seçimini açıkladı.

Ben Armstrong: Popüler altcoin BAT’tan daha iyi bir seçim yoktur!

Yakın tarihli bir videoda piyasada “BitBoy Crypto” olarak da bilinen ünlü trader Ben Armstrong, gizlilik merkezli Brave tarayıcısının Ethereum tabanlı kripto varlığı olan Basic Attention Token’ın (BAT) önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

FAYDA SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA, HİÇBİR PROJE BAT’TAN DAHA FAZLA KULLANIM ALMAZ. BU, KRİPTO PARA BİRİMİNDE EN ÇOK KULLANILAN ÜRÜN OLAN BRAVE TARAYICISININ TOKENİDİR. MİLYONLARCA KULLANICI… KULLANICILAR O KADAR HIZLI BİRİKİYOR Kİ TAVSİYE PROGRAMLARINI GERÇEKTEN ASKIYA ALDILAR… ÜRÜN VE YARDIMCI PROGRAMIN NİHAYETİNDE FİYATI VE DEĞERİ BELİRLEYECEĞİNE İNANIYORSANIZ, BAT’TAN DAHA İYİ BİR SEÇİM YOKTUR.

Piyasanın Lider Trader’ı: Bu 10 Altcoin 2021’in En Çok Kazandıranları Olacak!

Usta analist: Sandbox oyununun, kripto oyunlarını vuracak en büyük şey olacağına inanıyorum

Analistin listesinde altıncı sırada, sanal oyun dünyası The Sandbox’ın yardımcı program tokeni olan SAND var. Ben Armstrong, protokolün yol haritası veya fiyat analizi nedeniyle değil, temelleri nedeniyle SAND’ı listeye dahil ettiğini vurguluyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

SANDBOX OYUNUNUN, KRİPTO OYUNLARINI VURACAK EN BÜYÜK ŞEY OLACAĞINA İNANIYORUM. BU İNTERAKTİF ARAZİ, KRİPTO TOPLULUĞUNU HAYATA GEÇİRECEK.

Ben Armstrong: Elrond (EGLD) altcoin’i 50x yapabilir

Beşinci sırada mevcut Blokchain’lere son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir protokol var: Elrond (EGLD). Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DIŞARIDAKİ HERHANGİ BİR PROJE KADAR BÜYÜK. ELROND’UN ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞI ORTAKLIKLARIN VE BAĞLANTILARIN MİKTARI MUAZZAM… SADECE EGLD’NİN TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİ İLE TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNİN 20 KATINA SADIK KALIRSAK, BURADAN ELROND’A 427,80 DOLARLIK BİR FİYAT VEREREK 50X’E BAKIYORUZ.

2 Ocak BTC, ETH, XRP, LTC, DOT, BCH, ADA, BNB, LINK ve BSV Fiyat Analizi

Ünlü analist: Band Protocol (BAND) devasa seviyeleri görebilir

Analistin listesinde dördüncü sırada, veri oracle platformu Band Protocol (BAND) var. Ben Armstrong, merkezi olmayan oracle alanında rekabet ettiği için gökyüzünün bu proje için sınır olduğunu vurguluyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

17,67 DOLARLIK ZİRVE VE 7,14 DOLARLIK CARİ FİYAT İLE FIRSAT ORTADA. TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNİN 20 KATI OLSAYDI, TOKEN BAŞINA NEREDEYSE 355 DOLARLIK BİR FİYATA VE GERÇEKTEN GÜZEL OLAN 50X’E BAKARDIK. AMA BURADA SİZE KARŞI DÜRÜST OLACAĞIM, BAND BUNDAN DAHA YÜKSEK BİR TAVANA SAHİP.

Ben Armstrong: ATOM için 2021’de havai fişekler görebiliriz

Analistin listesinde üçüncü sırada, farklı Blockchain’ler arasında veri aktarımını sağlayan bir protokol  olan Cosmos (ATOM) var. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

COSMOS, BU BİRÇOK ADEMİ MERKEZİYETÇİ EKONOMİNİN BİRLİKTE ÇALIŞMASINI SAĞLAYAN KÖPRÜDÜR. YAPTIĞI ŞEYİN ÖLÇEĞİ ÇOK BÜYÜK. VE HENÜZ POTANSİYELİNE YAKLAŞMAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM, BU DA COSMOS VE KRİPTO PARASI ATOM İÇİN 2021’DE HAVAİ FİŞEK ANLAMINA GELİYOR.

Piyasadan Yüzde 4.000 Kâr Toplayan Trader’dan Kısa Vadeli Bitcoin Tahmini!

Ben Armstrong, ATOM’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 31,59 dolardan 20 kat yükselerek 632 dolara çıkaracağını belirtiyor.

Başarılı trader: Bu altcoin çok tercih ediliyor! 20x’e hazır olun

Analistin listesinde ikinci sırada Dash var. Kripto trader’ı bu yılın Bitcoin fork’u için büyük olmasını bekliyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ÖZEL GÖNDERME ÖZELLİĞİNE SAHİP BU DİJİTAL ÖDEME ÇÖZÜMÜ, ZİRVEYE YAKIN TÜM KRİPTO PARA BİRİMLERİNİN EN HIZLISIDIR VE DAHA KÜÇÜK PROJELERE KIYASLA HERHANGİ BİR HIZ FARKI İHMAL EDİLEBİLİR… HEMEN HEMEN ANLIK, BU YÜZDEN VENEZUELA GİBİ BİRÇOK ÜLKE DİĞERLERİNDEN DAHA FAZLA ONA YÖNELDİ. KAOSUN ORTASINDA ALTCOİN’LER…

Ben Armstrong’e göre, projenin devasa kapsamı ve 10 milyonluk nispeten küçük dolaşımdaki arzı, altcoin’i 20x’e yapmaya zorluyor.

Bu Altcoin Fırladı! Analistler: Yükselecek Daha Çok Yeri Var

Ben Armstrong: VET kripto para başına 2.00 dolar değerinde olabilir

En üst sırada tedarik zinciri yönetimi protokolü VeChain (VET) var. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

VECHAİN’İN FAYDASININ ÇOK BÜYÜK OLDUĞUNA İNANIYORUM. ÖNÜMÜZDEKİ YIL TEDARİK ZİNCİRİ İZLEMENİN BLOCKCHAİN’DE EN ÇOK KULLANILAN NİŞ ALAN OLMASINI BEKLİYORUM. MUAZZAM OLACAK. TEDARİK ZİNCİRİ TAKİBİ SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA, VECHAİN GİBİ BASKIN BİR GÜÇ OLACAK ŞEKİLDE DONATILMIŞ BİR BAŞKA PROJE YOK…

Ben Armstrong, kripto para için 20x’in muhafazakar bir hedef olduğuna inanıyor. Çünkü analist, VET’in kripto para başına 2.00 dolar değerinde olmasını bekliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.