Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Xrp imza kampanyası başlattı , SEC geri adım atacak mı ?

0 402

Xrp imza kampanyası başlattı , SEC geri adım atacak mı ?

Token fiyatları düşerken ve Ripple mahkemeye hazırlanırken, bir grup XRP tutkunu; Ripple’ın kayıtsız bir şekilde menkul kıymet sattığını iddia eden son SEC davasıyla ilgili Beyaz Saray’ı da bir açıklama yapmaya itebilir.

Beyaz Saray tarafından işletilen We the People (Biz İnsanlar) web sitesinde “Biz insanlar, federal hükümetten dijital para birimi olan XRP’yi bir para birimi olarak kabul etmesini istiyoruz,” başlıklı bir imza kampanyası 10.000 imzayı geçti.

Obama yönetimi tarafından 2011 yılında oluşturulan We the Pople, kullanıcıların 30 gün içinde 100.000 imzaya ulaştıktan sonra Beyaz Saray’ın resmi bir yanıt vermesini sağlayan dilekçeler oluşturmalarına izin veriyor. Dilekçelerin çoğu ciddi olsa da, platform gülünç sayılabilecek konulara da ev sahipliği yapıyor. Star Wars serisindeki Death Star’ı inşası ise en ünlü dilekçelerden biri.

“J.W.” tarafından oluşturulan XRP dilekçesi, SEC’in XRP’nin bir para birimi olduğuna dair önceki FinCEN tespitine atıfta bulunarak bu “anlamsız” davanın “durdurulmasını” talep ediyor.

Dilekçe aynı zamanda XRP’nin hızla düşen piyasa değerine de atıfta bulunuyor. Bu çöküşü TheTIE CEO’su Joshua Frank, tüm zamanların en büyük üçüncü çöküşü olarak adlandırmıştı. Ayrıca Frank, bu dava sonucunda “onarılamaz zarara uğrayan yüz binlerce insan” olduğunu da belirtmişti.

Ripple (XRP) zorlu bir yasal süreçten geçiyor

Ripple, Şubat ayındaki bir ön duruşma konferansına hazırlanırken bir dilekçe çabasının gelmesi, uzun ve tartışmalı bir yasal süreçten geçildiğini kanıtlıyor. SEC’in 22 Aralık’ta dava açmasının ardından XRP’yi listeden çıkaran büyük borsaların sayısı artmaya devam ediyor Ripple, yatırımcıları ve basını herhangi bir sonuca varmadan önce şirketin tarafını duymayı beklemeye teşvik eden bir bildiri yayınladı.

Yasal süreç ilerledikçe, XRP sahiplerinin umudu da azalıyor gibi görünüyor. Bir Reddit kullanıcısı şu ifadeleri kullandı:

“MİLYONLARCA İMZA ALSAK DA HİÇBİR İŞE YARAMAYACAK GİBİ HİSSEDİYORUM. YİNE DE İMZALADIM.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.