Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,315.85
+311.65
Ethereum
$3,134.59
-0.91
Litecoin
$85.39
+1.66
DigitalCash
$30.31
+0.44
Monero
$120.42
+0.58
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.68
+0.42
Dogecoin
$0.15
-0

NEO’nun Tartışmalı Hard Fork’u NEO Super

0 381

NEO cephesinde söylentiler ayyuka çıkmış durumda. NEO’ya hard fork uygulanacağı tüm kullanıcılar tarafından konuşulmaya başladı!

NEO için hard fork gerçekleştirilerek NEO Super isimli yeni ağı oluşturulması gündemi meşgul ediyor. Projenin detayları henüz tam olarak belli olmasa da, kullanıcılar için dolandırıcılık olabileceği tartışılıyor. Oluşturulan raporlara göre NEO Super isimli proje, NEO Blockchain’ini topluca Ethereum ağına taşıyacak. ERC 20 token standartları kapsamında oluşturulacak kripto para, NEO ile rekabet halinde olacak.Proje hakkında ön plana çıkan en önemli nokta özel anahtarlara erişim. Tüm kullanıcıların özel anahtarlarına sahip olması üzerine kurulu olan tasarım, sahte cüzdanlar oluşturabilir.

Proje geliştiricileri hakkında kullanıcılar arasında söylentiler artırıyor

NEO Super’in sosyal medya hesaplarında yaşanan kapanmalarla birlikte, çok sayıda kullanıcı tarafından fake oldukları söylentisi mevcut. Proje için oluşturulan whitepaper ve site tasarımıysa son derece profesyonel. Ancak özel anahtarların verilmesi kimse tarafından önerilmiyor. Projenin dolandırıcılık üzerine kurulu olmaması halinde de, geliştiriciler için oldukça kötü bir zamanlama ön planda. NEO için olan ilgi her geçen gün kan kaybeder durumda. Potansiyel başarı oranı NEO Super için şu an itibariyle oldukça düşük seviyede. İlerleyen günlerde yapılacak olan net açıklamalar projeye netlik kazandırsa bile gerekli olan potansiyel mevcut değil.

NEO hard fork’u için resmi açıklama yok

Hard Fork’a gideceği yönündeki iddialar hakkında henüz resmi açıklama yok. NEO’nun düşen değeri için mevcut olan değerlendirmeler geliştirme söylentilerini olumsuz iddialar haline getirmiş durumda. Bir zamanlar değeri 135 Dolar seviyesinde olan NEO, şu an 17 Dolar seviyesinde el değiştiriyor. Önlenemez düşüş yatırımcıları için oldukça can sıkıcı hale gelmiş durumda.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.