Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,194.24
-2862.93
Ethereum
$3,102.09
-145.52
Litecoin
$83.04
-3.4
DigitalCash
$29.91
-1.44
Monero
$118.40
-3.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
-1.52
Dogecoin
$0.15
-0.01

Willy Woo: Bitcoin’in “güvenli liman” olduğu sinyalleri artıyor

0 286

Willy Woo: Bitcoin’in “güvenli liman” olduğu sinyalleri artıyor.

Bitcoin (BTC), kripto para istatistikçisi Willy Woo’ya göre ABD borsa endeksi S&P 500’den ayrılmaya başladı.Eylül ayı sonlarında kripto para biriminin bu yönde ilerlediğini tahmin eden ünlü isim, BTC kullanmaya başlayan yeni yatırımcı furyasıyla geleneksel piyasalar arasındaki bağın kopacağını ileri sürmüştü.

“Bitcoin yakında geleneksel piyasalardan ayrılacak, ancak geleneksel yatırımcıların riskten korunma aracı algılarındaki değişikliklerden ziyade benimseme yönündeki S-eğrisi doğrultusunda yönlendirilecek.”

Woo’nun 2017’de ortaya attığı bir gösterge olan Ağ Değeri İşlem Oranına (Network Value to Transaction Ratio, NVT) atıfta bulunan analist, S&P’nin son günlerde keskin bir şekilde düşmesine rağmen Bitcoin’in NVT fiyatının net biçimde güçlendiğini söyledi.

NVT, Bitcoin’in P/E (fiyat/kazanç) oranına benzetilebilir, ancak Bitcoin’in gerçek anlamda bir kazancı olmadığı için Woo, P/E değerlerini ağ değeri (Bitcoin’in piyasa değeri) ve günlük USD zincir içi işlem hacmi ile değiştirdi.

İki gün önce, Bitcoin’in NVT fiyatı (fiyat desteği) 11.000 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyelerine girdi.

Bitcoin’in NVT Fiyatı ATH’yi vurdu. Kaynak: Willy Woo

Woo, göstergelerin, hisse senetlerinin düşmeye devam etmesi durumunda Bitcoin’in “güvenli liman” varlık statüsünü geri kazanmaya başlayabileceğine işaret ettiğini sözlerine ekledi:

“Bu noktada ortaya çıkan şu ki, eğer hisse senetleri çökerse, büyük bir benimseme S-eğrisi ile desteklenen, giderek daha fazla sermaye edinen Bitcoin’in, mükemmel derecede güvenli liman özellikleri sunacaktır.”

26 Ekim’de Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, “Bitcoin’in mutlak güvenli liman olduğunu” iddia etmişti. “Bitcoin’in geleneksel borsalardan tamamen ayrıştığını” savunmuştu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.