Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,857.67
+788.82
Ethereum
$3,254.28
+0.17
Litecoin
$71.34
+0.45
DigitalCash
$26.78
+0.44
Monero
$161.31
-13.85
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$22.89
+0.41
Dogecoin
$0.13
+0.01

Weiss Ratings AltCoin Değerlendirmelerini Açıkladı

0 371

Bitcoin gibi tüm kripto para değerlendirme şirketi olan Weiss Ratings, tüm kripto para derecelerinin sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıkladı. Weiss Ratings’in değerlendirmesine göre, Bitcoin dahil birçok kripto para birimlerinin derecesi azaldı.

Bitcoin’in Notu Azaltıldı

Daha öncesi Weiss Ratings tarafından A ve A- alma hakkına sahip olan Bitcoin, bu kez derecelendirme sonucunda not kaybetti. Ağustos’ta B+ seviyesine indirilen Bitcoin kripto para birimi, bu kez B seviyesinden B- derecesine indirildi. Bitcoin potansiyel risk derecesi “adil” düzeyinde kalırken, potansiyel odül derecesi iyi seviyesinden zayıfa indirildi. Bitcoin teknoloji notu ise A olarak kaydedildi.Weiss Ratings

Diğer Altcoin’lerde de Seviye Düşüklüğü Yaşandı

Seviyesi düşürülen tek kripto para birimi ne yazık ki sadece Bitcoin değil. Bitcoin harici Binance Coin, Ripple, Monero ve IOTA gibi altcoinlerin seviyeleri C+ düzeyinden C’ye indirildi. Stellar kripto paranın seviyesi C-‘a indirilirken, EOS’un seviyesi ise C+ seviyesine çekildi. NEO altcoininin seviyesi ise C+ düzeyine yükseltildi.

Weiss Ratings’den Konu Hakkında Açıklama

Şirket, yapılan derecelendirmelerin sadece uzun vadeli ve stabil özellikleri değil, aynı zamanda değişken ve kısa vadeli özellikleri de kapsadığını belirtti. Ve belirlenen derecelerin bazı durumlara göre değiştirilebileceğini açıkladı. Weiss Ratings’in duyurusuna göre belirlenen en yüksek seviyeli kripto paralar içinde ise, Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Cardano ve NEO kripto paralar yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.