Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Varlık Yönetim Devinin CEO’sundan Bu 2 Kripto Paraya Övgü

0 274

ABD’li varlık yönetim şirketlerinden Gerber Kawasaki’nin CEO’su Ross Gerber kripto paralar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce Yahoo’ya konuşan Gerber, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hakkında övgüyle konuştu:

Bitcoin ve Ethereum hamamböceği gibidir, ölmeyecekler… Bitcoin ve Ethereum, kripto para birimlerine uzun vade yatırımda en iyi yol olmuştur.

Son dönemlerde her iki kripto paranın da baskılandığını belirten deneyimli isim güçlü bir şekilde piyasaların atağa kalkabileceğine değindi:

Yedi yıl içinde, birkaç kez neredeyse öldürüldüklerini gördüm ve milyonlarca yıl olmasa da binlerce yıldır hamamböceklerinin yaşadığı gibi hayatta kalmaya devam ediyorlar.

Kripto paraları hamam böceklerine benzeten deneyimli isim bu açıklamalarıyla yatırımcılarının umudunu taze tutmuş durumda. Buna ek olarak söylenen bu sözlerle birlikte piyasalarda da hareketlenmeler görüldü. Son 24 saat içerisinde BTC ve ETH ufak bir miktarda artış yaşamış durumdalar. Ancak yatırımcılarının yıl sonu hedefleri doğrultusunda daha büyük bir çıkış beklediklerini söyleyebiliriz.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.