Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Ünlü Analiste Göre Bitcoin Buldozer Gibi Hareket Edecek

0 365

Ünlü Analiste Göre Bitcoin Buldozer Gibi Hareket Edecek.

Bitcoin’in fiyatı, 11 bin 400 dolar ile 11 bin 600 dolar arasında işlem görürken başka bir konsolidasyon aşamasına girmiş gibi görünüyor. Şu anki ivme eksikliği, geçen hafta yaşanan güçlü hareketin hemen ardından geliyor.

Mevcut fiyat seviyesinin üzerindeki direnç oldukça yoğun. Bu gelişme, boğaların daha fazla alıcı tarafta desteği alma girişimine işaret edebilir.

Orta vadede piyasa eğilimlerinin nerede olacağı, büyük ölçüde Bitcoin’in konsolidasyon aşamasının bir kırılma veya çökme ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağına bağlı olacak.

Bir analist, Bitcoin’in daha sonra hangi yöne yönelmek istediğini belirlediğinde bir “buldozer” gibi hareket edeceğine inanıyor.

Bitcoin ve Kripto Para Piyasası

Bitcoin ve tüm kripto para piyasası geçtiğimiz birkaç gün boyunca ivme kaybetti.

Bu konsolidasyon, sadece birkaç gün önce görülen ve önceki konsolidasyon aşamasının sona ermesine yardımcı olan ve 11 bin ila 11 bin 200 dolar arasında karşılaştığı direnci aşmasına yardımcı olan güçlü yukarı doğru hareketleri yakından takip etti.

Bir analist, BTC’nin yapacağı bir sonraki büyük hareketin ona kalıcı bir yön sağlayacağına inanıyor.

Hatta bir sonraki trend belirleyici hamle yapıldıktan sonra, lider kripto para biriminin bir “buldozer” gibi hareket edeceğini belirtiyor.

Bitcoin’de Son Durum

Bitcoin, şu anki fiyatı 11 bin 410 dolar seviyesinde marjinal olarak işlem görüyor. Bu BTC’nin son birkaç gündür işlem gördüğü yer aynı zamanda.

Herhangi bir ivme kazanamaması, yaklaşık 11 bin 600 dolarlık yoğun satış baskısı nedeniyle ortaya çıktı.

Bu seviyeyi geçmeye yönelik her girişim, güçlü redlerle sonuçlandı, bu da ilgili seviyenin üzerinde bir kırılmanın ciddi teknik öneme sahip olacağını gösteriyor.

Daha düşük olan 11 bin dolarlık bölge, Bitcoin için bir miktar desteği tutuyor gibi görünüyor ve aşağıya doğru kırılması için ciddi bir satış baskısı gerektirecek.

BTC Bulldozer Hareketi Yapabilir

Ünlü bir analist Josh Olszewicz, Bitcoin’in gerçekleştirdiği bir sonraki hareketin kısa vadeli eğilimini anlamak için kritik olabileceğini açıkladı.

Kripto tarafından görülen devam eden hacim sıkışıklığına işaret ederek, ufukta büyük bir hareket olduğunu gösterdiğini belirtti.

Bitcoin

Önümüzdeki zaman dilimlerinin, analistlere ve yatırımcılara Bitcoin’in kısa vadeli görünümü hakkında fikir vermesi bekleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.