Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,752.72
+384.85
Ethereum
$3,232.81
+40.04
Litecoin
$84.93
-0.85
DigitalCash
$31.47
+0.04
Monero
$122.44
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.19
-0.13
Dogecoin
$0.16
0

Türk halkı her zaman kripto yanlısıydı

0 476

Türk halkı her zaman kripto yanlısıydı .

 Hükümet başlangıçta kripto para birimlerini benimseme konusunda isteksiz olsa da, insanlar her zaman bu konuda fayda sağladılar. Ankete katılan tüm Avrupa ülkeleri için en yüksek yüzdeyi oluştururken, Avrupa ortalamasını% 28 oranında aşmıştır.

Bu daha yüksek kripto kabulü, Türk halkının finansal faaliyetler için mobil cihazları daha kolay kullandığını gösteriyor. Aynı ankette, Türklerin% 56’sının Avrupalı ​​tüketicilerin ortalama% 33’ünün aksine mobil ödeme uygulamaları kullandığı görülmüştür.  Türkiye’deki çevrimiçi ödeme sektörü kriptoyu almaya hazırdı, ancak ilk fırsat sadece PayPal’ın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından lisansının reddedilmesinin ardından ülkede yasaklanması durumunda geldi . Hem risk sermayesi fonu Boğaziçi Ventures hem de oyun yayın şirketi Netmarble EMEA’nın başkanı olan Barış Özistek, ülkedeki ileri düzey oyun pazarına yüksek oranda benimseyerek, “Türkiye’de 30 milyondan fazla aktif oyuncu var. Oyun, sanal ekipmanların ve dijital para biriminin ilk kez kullanıldığı ve en sık kullanıldığı alandır. ”

“Türk kullanıcılar, piyasalarda arz ve talep yaratıldığında sanal malzemelerin değerinde arttığını biliyorlardı veya popülerliklerine bağlı olarak değerlerini düşürebileceklerini biliyorlardı. Bu nedenle Türk kullanıcılar şifreli para birimlerini çok hızlı ve kolay bir şekilde kabul ettiler. Tabii ki, Türk kullanıcılar arasında dijital okuryazar kişilerin yüksek bir yüzdesi ve tarihsel geçmişimizdeki ticaret hakkında bilgi sahibi olmak, bu duruma faktörleri de katıyordu. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.