Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,765.06
+2100.88
Ethereum
$3,552.61
+55.65
Litecoin
$95.66
+1.29
DigitalCash
$38.29
+0.55
Monero
$134.89
-1.83
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.45
+1.05
Dogecoin
$0.22
+0.03

Torus Reddit kullanıcılarını cüzdanı test etmeleri için teşvik ediyor

0 428

Torus Reddit kullanıcılarını cüzdanı test etmeleri için teşvik ediyor .

Özel anahtar yönetim şirketi Torus, Reddit üzerinde tüm Reddit hesaplarına veya Google e-posta hesaplarına Ethereum (ETH) göndereceklerini duyurdu.

r/ethereum subreddit’indeki bir gönderiye göre TorusLabs üyesi, şöyle belirtti:

“Web2.0 ana akım kitlesi için bir alternatif olmayı umuyoruz.”

Kullanıcıları merkeziyetsiz sisteme çekmek

Geçtiğimiz Temmuz ayında Multicoin Capital, Binance Labs ve Coinbase Ventures gibi şirketlerin katıldığı fonlama turunda 2 milyon dolar yatırım alan Torus, kullanıcıları merkeziyetsiz sisteme çekmek için daha kolay bir yol oluşturmayı hedefliyor. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, geçtiğimiz günlerde kullanıcıların e-posta adresleri ile Bitcoin göndermelerine ve almalarına olanak sağlayan benzeri bir sistemin patentini almıştı. Torus, kripto para gönderirken uzun ETH adreslerini kopyalama ve yapıştırma sürecini basitleştirmek adına, kullanıcıların Google e-posta adresleri veya Reddit hesaplarıyla ETH işlemi yapmalarına olanak sağlayan ”isim çözücüyü” uyguluyor.  Torus’un saklama hizmeti sunmayan cüzdanının son sürümü, şirketin 13 Ekim tarihli blog gönderisine göre kullanıcıların Facebook, Reddit, Twitch ve Discord hesaplarıyla giriş yapmasına izin veriyor. Gönderide ”İsim çözücü ile kullanıcılar, alıcının daha önce Torus’a giriş yapmış olmasından bağımsız olarak tüm Ethereum Wallet cüzdanlarına, Gmail veya GSuite Email hesaplarına, Reddit hesaplarına ve Discord hesaplarına ETH ve ERC20 kripto paraları gönderebilecekler.” diye açıklandı.

Kullanıcılar, uzun alfanümerik diziler yerine yalnızca e-posta adresli ve kullanıcı adları ile kripto para gönderebilecek. Torus, bu adımın ana akım kullanıcıların kripto para kullanımını daha da kolaylaştırmasını umuyor. Torus, Reddit kullanıcılarını sistemi test etmeleri konusunda teşvik ediyor. r/ethereum subreddit’indeki bir gönderide TorusLabs topluluk üyesi, şöyle duyurdu:

“Torus’u test etmek isteyen Reddit kullanıcıları bu gönderiye yorum yapabilir. Reddit hesabınıza ETH göndereceğiz! Gönderdiğimiz Ether’i alabilmeniz için https://app.tor.us adresine Reddit hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.”

Bir başka Reddit kullanıcısı ise sistemin güvenliği ile ilgili endişelerini dile getirdi ve sürecin güvene dayalı olup olmadığını sordu.TorusLabs topluluk üyesi, şöyle yanıtladı: “Torus, saklama hizmeti sunmayan bir cüzdandır ve oluşturulan anahtarlar dağıtılır. Torus web sitesine göre kullanıcı anahtarlarının yönetimi, bir akıllı sözleşme katmanına kodlanır. İşlemler ise zincir dışında özel kanallar yoluyla yürütülür.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.