Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

SushiSwap, resmi olarak Uniswap’tan ayrıldı

0 357

SushiSwap, resmi olarak Uniswap’tan ayrıldı

En son merkezi olmayan finanslardan biri olan SushiSwap veya Blockchain alanını ele geçirme projeleri olan DeFi, kısa ömrü içinde önemli bir sayfa açtı. 9 Eylül itibariyle protokol, kendi merkezi olmayan değişim platformuna geçişi resmi olarak tamamladı. 

“Bitti,” SushiSwap kafa Sam Bankman-Fried bir söyledi tweet projenin göç hakkında bir iplik sonuçlandırılması, 15:10 EST. 

Önceki geçişin tamamlanması için birkaç saat, Bankman-Fried ortaya koydu sonradan test dahil ve bireysel belirteç göçler belirtilen gün boyunca güncelleme, gönderme, Twitter’da göç için planlar. 

SushiSwap , bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce, merkezi olmayan borsa Uniswap’in çatalı olarak ortaya çıktı. SushiSwap’in piyasaya sürülmesinden sonraki birkaç gün içinde, Uniswap’te tutulan kilitli değerin% 77’sini zaten oluşturuyordu .

Projenin büyük ilgi gördüğünü söylemek, onu kibarca söylemek olur. SUSHI varlığına sahip platform, büyük ölçüde lideri Şef Nomi ve Nomi’nin kontrol ettiği bildirilen 27 milyon dolarlık bir geliştirici fonu etrafında adil drama payı ile de azaldı. Geriye dönüp bakıldığında kaçınılmaz görünebilecek bir  olay örgüsünde , Şef Nomi , projeyi FTX borsasının şu anki CEO’su Bankman-Fried’e devretmeden önce bu geliştirici fonlarının önemli bir kısmını gerçekten  ödedi.  

Bankman-Fried  , isimsiz şef Nomi’den verdiği demeçte , “Benim düşünceme göre SushiSwap’i önemsiyorlar ve iyi yapmak istiyorlardı ve bunun için çok çalışıyorlardı”  . Greed sonunda Nomi’yi geride bırakmış olabilir, ancak FTX CEO’su, SushiSwap’in önceden tasarlanmış bir aldatmaca olduğunu düşünmüyor.  

Bu yayın itibariyle, SushiSwap şu anda likidite açısından dünyadaki en büyük merkezi olmayan borsadır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.