Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,031.53
-288.68
Ethereum
$3,073.74
+15.98
Litecoin
$79.01
+0.81
DigitalCash
$28.04
-0.32
Monero
$121.65
+0.54
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.04
-0.27
Dogecoin
$0.15
-0

Sporting Lisbon Kendi Kripto Parasını Basmayı Hedefliyor

0 336

Paris Saint Germain ve Juventus’tan sonra yeşil sahalardan bir diğer kulüp kripto paraya adım atıyor.

Portekiz’in en köklü kulüplerinden olan Sporting Lisbon kendi kripto parasını çıkarma hedefinde. ICO düzenleyeceğini resmi olarak duyuran kulüp, gelecek dönemi kurtarmayı hedefliyor.

Fon toplama yöntemi olarak ICO’nun kullanılacak olmasıyla beraber kripto para avantajlarından aktif olarak yararlanacak. Sporting’den yapılan resmi açıklamada, marka değerini artırmada önemli bir aşama kaydedilecek.

Kripto para dünyasına giriş yapacak olan takımda önemli değişimlerin yaşanması da söz konusu olacak. Halihazırda yıllık 5.25’lik oranda faizli bono seçeneği mevcut. Ancak kayıtlar yakında sona erecek. Bu açığın yeriyse kripto parayla doldurulacak.

Oyuncu satışları yaşanmıştı

Bono’nun karşılanması için geçmiş dönemde oyuncu satışları yaşanmıştı. Kulüp içerisindeki dengelerin ciddi oranda değişmesi de aynı periyoda rastlıyor. Dijital paranın basılması çok sayıda şirketi kurtarmıştı. Mali açıdan Sporting Lisbon’da aynı durumunda faydalanabilir.

Krizin atlatılmasına yönelik olarak hazırlanacak yeni kripto parayla beraber değişim rüzgarı esecek. Lisbon temsilcisi, diğer iki büyük kulübün ardından resmi olarak duyuru yapan üçüncü isim oldu.

Oyuncu satışlarını zorunluluk nedeniyle yapmak istemeyen kulüp, kripto paralarla aynı zamanda gelecek dönemi de kurtarma hedefine sahip.

Tarih belirsiz

Resmi olarak kripto para çıkaracağını duyurmuş olsa da tarih henüz net değil. Sporting Lisbon’un gelecek dönemde finansal açıdan zorluk yaşaması engellenmek isteniyor.

Kripto paraların şu ana kadar kulübe etkisi net olarak görülebilmiş değil. Cömert bono teklifinde de bankaların anlaşmacı rolüne sahip olmaması önemli derecede değişimi beraberinde getirecek.

Tarih henüz belirsiz olsa da, gelecek dönemden itibaren Sporting cephesinden net olarak açıklamalar gelebilir.

Tüm bunlara ek olarak kulübün sunduğu bono tamamen kaldırılabilir. Net olarak verilecek kararların ardından kripto paraların hangi konumda yer alacağı kesinleşecek.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.