Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Son Dakika: Thodex Yatırımcılarına Ait Kripto Paraların Nereye Gittiği Bulundu!

0 843

Türkiye tarihinin en büyük dolandırıcılık olaylarından birisi olan Thodex olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yeni gelen bir habere göre kripto para borsasına yatırılan paraların nereye gittiği sonunda bulundu. Bir blockchain teknolojisi şirketi olan Coinoxs kurucularından olan Can Azizoğlu tarafından paranın izine dair detaylar paylaşıldı.

İz sürme çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirten Azizoğlu “Tespitlerimize göre daha önce internette bildirilmiş dark web, dark market, dolandırıcılık ve fidye cüzdanlarına aktarımlar yapılmış.” açıklamasında bulundu. Açıklamanın geri kalanı ise şu şekilde:

 “Yaptığımız incelemelerde tespit ettiğimiz üzere müşteri cüzdanlarındaki bakiyeler farklı sıcak cüzdan adreslerine aktarılmış. Ancak henüz hangi cüzdanlara transfer edildiklerine dair bir bilgi yok. Öte yandan transfer edilen cüzdanları takip ettiğimizde tespit edebildiğimiz, daha önce internette bildirilmiş dark web veya dark market, dolandırıcılık ve fidye cüzdanlarına aktarımlar yapıldığı. Bu birçok dünya borsasının cüzdanlarına bakıldığında görülebilir ancak buradaki birçok müşteri cüzdanına bakıldığında aynı servislerin, sistematik olarak aktarım yaptığını tespit ettik”

“Yüksek miktarda Doge ve Stellar gibi otomatik aktarım cüzdanlarında bulunan bakiyelerin aktarıldıktan sonra stabil durumda olduğunu gördük. Hesaplarını incelediğimizde ise kullanıcı bakiyelerinin bir kısmının kendi hesaplarından boşaltıldığını ve Thodex’in sıcak veya soğuk cüzdanlarına otomatik olarak aktarıldığını gördük. Kullanıcı cüzdanları, paravan cüzdanlar vasıtasıyla kripto para borsası Binance’teki farklı hesaplara aktarıldığını tespit ettik

Kripto Para Piyasaları Yükselişte Normale mi Dönüyoruz?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.