Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,351.31
+76.66
Ethereum
$3,144.64
-2.02
Litecoin
$84.85
+1.17
DigitalCash
$30.43
+0.48
Monero
$120.01
+1.62
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.58
+0.45
Dogecoin
$0.15
0

Seed CX Borsası pazar payını 2’ye katlamak için işlem ücretlerini düşürdü !

0 296

Seed CX Borsası pazar payı kazanmak için işlem ücretlerini düşürdü !

Alıcılar için ücretler, Dijital Dijital Emtia Piyasası’ndaki sekiz b / s’den beş baz puan düşerken, daha önce ücretsiz olarak borsada işlem yapan üreticiler bir bp indirimi alıyor.

Bir röportajda, Seed CX’in kurucu ortağı Edward Woodford, geçtiğimiz hafta kaydedilen günlük 20 milyon dolarlık işlem hacminin rekor seviyeye düştüğünü ve lig tablosunda en iyi oyuncuların Bittrex ve Gemini’yi geride bıraktığını söyledi.

“Yeni ücretler, daha büyük borsaların en büyük müşterilerimizden bazıları ile yaptıkları anlaşmalar ile rekabet etmemizi sağlayacak” dedi. “Ücretler son birkaç aydır sıkıştırıldı.”

Ocak ayında piyasaya sunulan Seed CX, kurumsal yatırımcılara icra ve uzlaştırma hizmetleri sunmaktadır. Spot piyasanın yanı sıra, şirket aynı zamanda bağlı ortaklıklar aracılığıyla işlem yapan kripto türevlerinde de faaliyet göstermektedir.

Woodford, işlemlerin belirli bir hacme ulaşması durumunda yatırımcıların daha düşük oranlarda yer aldığı birçok önemli borsa tarafından sunulan çok katmanlı bir ücret yapısından ziyade, Tohum CX’in her katılımcıya mümkün olan en iyi oranı vermeyi hedeflediğini belirtti.

Woodford ayrıca platformunun mevcut para birimlerinin üzerine Euro ve Japon Yeni dahil birçok fiat şifreleme çifti ekleyeceğini açıkladı.

CoinCesk’e, ücret sıkıştırma sıkıntısı Seed CX’te zaten ileri bir aşamadayken, diğer kripto borsalarının hala kesilmesi için yeterli alan bulunduğunu belirtti.

“Ücretler alt uçta son derece rekabetçi” dedi. “Seed CX’in bugün sunduklarından çok daha düşük olduğunu görmüyorum.”

Martin’e göre, piyasadaki en iyi oranlardan biri Coinbase’in borsalarında: likidite yaratan üreticiler için sıfır ve platformdan likidite alanlara on bps, diğer birkaç borsa da üreticilere iadeler veriyor.

Daha Rekabetçi Bir Pazar

Agresif ücret çizelgesiyle, Seed CX daha büyük bir takip etmeye çalışıyor ve ücret sıkıştırma tüm kripto borsalarına çarptığı için platformundaki hacim ve likiditeyi artırmaya çalışıyor.

Martin, “Geçen yaz, daha fazla perakende satış borsalarınız vardı, sonra Seed CX gibi şirketler kurumlara geldi” dedi. “Şirket bugün olduğundan daha rekabetçi bir ortamda.”

Kurumsal borsalar için daha kalabalık bir alanın yanı sıra, daha fazla alternatif kripto sağlayıcı da sahaya giriyor.

Martin, “Bir sürü döviz kurumu ve daha sonra likidite sağlayan tezgah üstü ek masalar gördük” dedi. “Son bir buçuk yıl boyunca pazara bu yeni girişler yürütmeyi daha rekabetçi hale getirdi.”

Martin, geleneksel varlık yönetimi endüstrisinde olduğu gibi, bir kripto alım satım alanında da muhtemel bir yarış fiyat fiyat rekabeti olacağını söyledi.

“Sıkıştırmanın burada olduğunu ve diğer kişilerin, özellikle fazla miktarda ve likiditesi olmayan girişimlerde, alaka düzeylerini korumak için uyum sağlamak zorunda kalacağını düşünüyorum” dedi.

seed cx crypto ile ilgili görsel sonucu

Büyük Bir Pazar

Martin, “Kripto borsaları potansiyel olarak, hisse senedi alım satım işlemlerinde ücretlendireceğiniz gibi, beş ila 20 ila 25 kez ücretlendirir” dedi. “Borsalar ve diğer meslektaşlar tarafından önemli miktarda para üretiliyor.”

Bu arada, küresel kripto ticareti türev piyasalarına doğru genişledikçe büyümeye devam edecek. Martin, kripto türevleri aslında Bitcoin gibi dijital para birimleri olmasa da, hala para birimleri için işlem hacmi olarak sayıldığını belirtti.

Nisan 2018’den bu yana, Mart’ta bitcoin işlem hacmi ikinci kez 11 milyar dolara ulaştı. Bir başka büyük şifreleme para birimi olan Litecoin de aynı dönemde benzer bir yörüngeyi izledi.

Piyasa değeri Ethereum tarafından ikinci büyük kripto para birimi için Haftalık işlem hacmi çarptı bireysel ve kurumsal yatırımcılara hizmet veren cryptocurrency değişimi Coinbase geç 2017 yılından bu yana en yüksek nominal değeri.

Martin, “Endüstri arkasından ciddi sermayesi olan daha fazla kurumsal oyuncu çekecek” dedi. “Bitcoin ne kadar çok çevrede ve ölmüyorsa, o kadar çok insan merak ediyor ve onunla ilgileniyor.”

 

Singapur Bankası, JPMorgan Blockchain Payments Girişimi’ne Katıldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.