Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,167.72
+3885.94
Ethereum
$3,112.16
+129.93
Litecoin
$81.85
+1.99
DigitalCash
$29.62
+0.5
Monero
$123.49
+0.27
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.00
+1.29
Dogecoin
$0.15
+0.02

SEC Başkanı Gary Gensler Kripto Paralar Hakkında Konuştu

0 414

SEC Başkanı Gary Gensler kısa bir süre önce kripto paralar hakkında konuştu. Bu konuşmasında birçok farklı alana değinen Gensler oldukça ilgi çeken açıklamalarda bulundu.

Sabit Coin’ler Poker Jetonu Gibi!

SEC Başkanı konuşmasında sabit kripto para birimleri hakkında şu sözleri söyledi:

Sabit coin’ler şu anda poker jetonları gibi.

Sabit kripto para birimlerinin sadece bir takas aracı olarak görülmesi gerektiğini belirten Gensler bunların araştırılmaya devam edeceğini ekledi. Buna ek olarak başkan kripto paraların zengin etme vaatleriyle insanlar çekebileceğini belirtmekte. Bu durumun oldukça tehlikeli olduğunu söyleyen Gensler sözüne şu şekilde devam etti:

Dediğim gibi bu çok heyecan verici bir teknoloji bu yüzden yıllarca onu çalıştım. Ancak insanlar daha iyi bir emeklilik ya da bir sene sonra daha iyi bir tatil hayal ederken başlarına gelebilecek tehlikelerden de uzak tutulmalıdır.

Kripto para teknolojilerinin devlet ile ilişkilendirilmesi ve güvene alınması gerektiğini belirten SEC başkanının sözleri ise şu şekilde oldu:

Yeni teknolojiler, devlet kuralları altına girmeden yaşayamaz. Kongre’nin “Biz dolandırıcılığa karışmayalım. Ne yaparlarsa yapsınlar” diyeceğini hiç sanmıyorum.

Kripto paralar hakkında genel olarak ılımlı ve araştırmacı tavrını ortaya koyan Gensler’in sözleri toplulukta da iyi bir havayla karşılandı. Yapılan bu açıklamaların ardından piyasalarda ufak bir düzelme görülse de genel düşüş durdurulabilmiş değil.

Bitcoin ATM Noktalarının Sayısı Mükemmel Bir Hızla Artıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.