Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,077.53
-2409.15
Ethereum
$3,127.29
-91.15
Litecoin
$85.26
-0.89
DigitalCash
$30.52
-0.98
Monero
$119.04
-3.13
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.71
-1.57
Dogecoin
$0.15
-0.01

Redditor : Tatil Hediyesi olarak yeni bir BTC temalı oyun tanıttı

0 316

Redditor : Tatil Hediyesi olarak yeni bir btc temalı oyun tanıttı .

Bir Redditor, kripto topluluğuna tatil hediyesi olarak yeni bir Bitcoin ( BTC ) video oyunu tanıttı . 24 Aralık’ta Reddit’te paylaşılan yeni “Satoshi vs. The Shills” Bitcoin oyunu, Bitcoin’in anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto’yu ana karakter olarak içeren bir hayatta kalma shooter oyunudur . Arcade oyunu Android için Google Play mağazasında mevcuttur . Oyunun geliştiricisi Big Hands, ekibinin oyunu basın zamanı itibariyle iOS veya diğer platformlarda yayınlamayı planlayıp planlamadığını henüz  belirtmedi. 

“Bitcoin öldü kardeşim”

Oyuncuların Nakamoto rolünü üstlenmesine izin veren oyunla , kripto topluluğunun Bitcoin dışındaki kripto paraları teşvik eden kişiler olarak adlandırdığı insanlar – şilin kalabalığına karşı durmak zorunda kalacaklar . Oyuncuya yaklaşma yolunda, bu düşmanlar “Anneannemin ICO’sunu kontrol et”, “Evet, ama daha iyi bir para biliyorum” veya “Bitcoin öldü kardeşim” gibi tipik şilin mesajları bağırıyor.

Oyuncunun misyonu, Google Play’de mevcut bir açıklamaya göre, şilinleri vurmak ve dünyayı ele geçirmelerini durdurmaktır .

Satoshi vs The Shills Oynanış

Satoshi vs Shills oyun. Kaynak: Google Play

Oyun, büyüyen kripto para birimini benimsemekten oldukça etkilenen birkaç sektörden biridir. Kripto, sadece (burada olduğu gibi) bir oyun alanı kaynağı olarak hizmet etmekle kalmaz, aynı zamanda yenilikçi oyun fırsatlarına yeni teknoloji sağlar. Amerika Birleşik Devletleri BT firması Advanced Micro Devices , 12 Aralık’ta teknolojinin sektördeki kullanımını ilerletmek için Blockchain Game Alliance’a katıldı ve, oyunların kriptoların toplu olarak benimsenmesinin anahtarı olduğu iddia ediliyor – oyuncular iddia edilen teknoloji kullanıcısı ve ortalama internet kullanıcısı daha yeni fikirlere açık.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.