Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

PayPal’dan Sabit Değerli PayPal Coin Hamlesi mi Geliyor?

0 446

Dünya genelinde dev bir ödeme hizmeti ağına sahip olan PayPal’dan USDT gibi sabit değerli bir PayPal Coin hamlesi gelebileceği iddia edildi. İddianın kaynağı ise PayPal’ın kripto ve dijital paradan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jose Fernandez da Ponte tarafından verilen bir röportaja dayanıyor.

PayPal, Sabit Coin Hamlesine Hazırlanıyor!

Kısa bir süre önce Bloomberg’e konuşan deneyimli isim sabit değerli coin teknolojisini araştırdıklarını belirtti:

“Sabit coin’i araştırıyoruz. Çalışmalarımızı ilerletmemiz durumunda elbette regülatörlerle yakın iş birliği içinde çalışacağız.”

PayPal Coin iddiaları bu sözle desteklenmiş olsa da iddianın asıl kaynağı bir uygulama geliştiricisi olan Steve Moser’ın keşfine dayanmakta. PayPal uygulaması üzerinde keşif yürüten Moser, şirketin PayPal Coin adı verilen bir teknoloji üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Konu sosyal medyada gündem olunca da PayPal sözcülerinden bir açıklama gecikmedi. Yapılan açıklamaya göre söz konusu görüntü ve kodlar şirket içi bir hackaton etkinliğine dayanıyor.

Kripto para dünyasını heyecanlandıran PayPal Coin iddiası şu an için güçlü bir şekilde ortada durmakta. Ancak şirket sözcüsü tarafından yapılan açıklamalara göre bu isim bir hackaton etkinliğinden kaldığı için hiçbir zaman hayata da geçirilmeyebilir. Bu yüzden en azından resmi bir açıklama gelmeden net konuşmamak doğru olacaktır.

Binance Üzerinde En Popüler 15 Kripto Para Projesi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.