Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-2066.2
Ethereum
-113.03
Litecoin
-2.58
DigitalCash
-0.83
Monero
+0.15
Nxt
-0
Ethereum Classic
-0.99
Dogecoin
-0.01

Miami Başkanı “MiamiCoin” Stake Edenleri Bitcoin İle Ödüllendirecek

0 298

Bitcoin ve kripto para dünyasına yakınlığı ile tanınan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez bugün farklı açıklamalarda bulundu. Habere göre MiamiCoin adlı kripto parayı stake edip bekleten vatandaşlara Bitcoin ile gelir ödenerek ödüllendirilecekler. Bu konuda oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren Suarez sözlerine şu şekilde devam etti:

 “Ödemeleri yapmak için Satoshi sisteminin kullanıldığı bir dünyayı çok hızlı bir şekilde görüyorum.”  “İnsanların bunu anlamalarına ihtiyacımız var… evet, Bitcoin tutmanızı istiyoruz ama aynı zamanda Bitcoin faydasını da artırmak istiyoruz.”

MiamiCoin ile son 3 ayda 21 milyon dolardan fazla gelir elde eden şehir bu açıdan türünün tek örneği. Ayrıca Başkan Suarez tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa bununla da kalınmayacak. Kripto para teknolojisini her yerde görmek istediğini belirten Suarez ilerleyen süreçte daha yeni atılımlarla da karşımıza çıkacaktır.

Bitcoin ve kripto paraların tanıtım ve güvenine olumlu katkı sağlayan bu haber genel olarak olumlu karşılandı. Miami sakinlerinin de sosyal medyadan desteklediği atılım büyük bir ilgi görmüş durumda.

Binance Üzerinde Dogecoin (DOGE) Çekimleri Askıya Alındı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.