Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

MakerDao Kullanıcıları, Stablecoin DAI İçin Oy Kullandı

0 305

Blockchain organizasyonu MakerDao (Maker) kullanıcıları, 7 Mart’ta tamamlanan bir ankete katıldı. Kullanıcılar, Maker Dai (DAI) stablecoininin istikrarlılık ücretini yüzde 3,5’e çıkarmak istedi.

Ethereum (ETH) blok zincirine dayanan Merkezi Olmayan Özerk Örgüt (DAO) MakerDao, ilk olarak 4 Mart’ta kullanıcılara konuyla ilgili anket açtı.

Buna göre, şirket perşembe açıklama yaptı. İstikrarlılık ücretini yüzde 2’den yüzde 3,5’e yükseltmek için “Dai’nin mandalındaki eğilim düzeltilinceye kadar” evet oyu kullanıldığını duyurdu.

Maker’e göre, artış teklif edilmesinin arkasındaki ana etkenlerden biri, Dai’nin 1 dolarlık mandalının, coinin borsadaki fiyat işaretinin altında işlem görmesiyle birlikte kaymasıydı.

En Büyük 16. Kripto Para Birimi

DAI, ABD doları ile 1:1 mandalını korumak için tasarlanmış ERC-20 tabanlı bir stabilcoin. Dai, kısmen Maker tarafından yönetilen teminatlandırılmış borç pozisyonu (CDP) aracılığıyla krediler için kullanılıyor.

MakerDao, “CDP kapanışlarının bir istikrar ücreti artışıyla (dolayısıyla olağanüstü Dai’nin azaltılması) kapatılması teşvik edilmesi, uygun eylem olarak görülüyor.” açıklaması yaptı.

Ayrıca, istikrarlılık ücretinin şubat ayında iki kez, her seferinde yüzde 0,5 oranında arttığını belirtti. Ancak teklife göre, toplam yüzde 1’lik artışın etkisi önemsizdi.

Maker’ın yönetişim aracı belirleyicisi MKR, şu anda 16. en büyük kripto para birimi. Token, gün içinde yüzde 1 civarında düşüş gösterdi ve 675 dolar civarında işlem görüyor. DAI de, geçtiğimiz 24 saat içinde yüzde 1 düşüşle 0.991 $ seviyesinde işlem görüyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.