Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,604.11
+558.89
Ethereum
$3,577.90
+4.69
Litecoin
$95.43
+0.25
DigitalCash
$38.61
+0.67
Monero
$137.54
+1.17
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.17
+0.58
Dogecoin
$0.20
+0.02

Maduro : Emeklilere Petro Vereceğiz

0 278

Maduro : Emeklilere Petro Vereceğiz

Venezüella Cumhurbaşkanı Nicholas Maduro, ülkenin emekli ve emeklilerinin Noel ikramiyesinin kendilerine ulusal kripto para birimi Petro’da ödeneceğini açıkladı. Yerel haber çıkışı Venepress’in Twitter profili, Maduro’nun 17 Kasım’daki sözlerini bildirdi . Bu özel durum, Venezüella’nın şimdiye dek emeklilerin cüzdanlarına ilk itişinde bulunmuyor . Venezuella, o zamanki emeklilerin ikramiyelerini otomatik olarak Petro’ye çevirdi .

Petro, Venezüella ekonomisinin geleceği mi?

Söz konusu kripto varlığı ilk olarak geçen yıl şubat ayında bir ön satış için piyasaya sürüldü ve en başından beri yabancı gözlemciler arasında endişeler dile getirildi. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayının sonlarında Petro , merkezi ve borçlu bir mesele tarafından desteklenen opak bir “dublör” olarak çoktan karartılmıştı. Yine de, ulusal kripto para birimi ve kripto para birimleri bir bütün olarak yerel hükümet tarafından giderek daha fazla zorlanmaktadır.

Venezuella Ulusal Kurucu Milletvekili Francisco Torrealba, tüm para birimlerinin kripto para birimleri ile değiştirileceğine inandığını söyledi. Venezuela hakkında konuşan Torrealba, ülkenin büyük bir değişimle karşı karşıya olduğunu ve Maduro’yu Petro’yi yaratarak ülkeye “büyük katkı” sağladığını iddia etti. Röportajını “her şey bu para biriminden [Petro] olacak” diyerek tamamladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.