Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,940.60
+783.38
Ethereum
$2,995.34
+22.11
Litecoin
$78.68
-0.71
DigitalCash
$28.23
+0.58
Monero
$114.32
-0.7
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.25
+0.02
Dogecoin
$0.15
0

Litecoin ve Bitcoin İçin Kritik Zamanlar

0 544

Litecoin konusunda oldukça umutlu olan yatırımcılar Ağustos ayından beri fiyatların daha da yükselmesini bekliyordu. Ancak beklenenin tam tersine parite oldukça kötü performans sergilemeye başladı. Geçen haziran ayının sonralarında 140 dolar civarında bir rakama ulaşan Litecoin 65 dolar seviyesine kadar ciddi bir düşüş yaşadı. Bu durumu yorumlayan analistlerin ise daha fazla düşüş yaşanacağı konusunda fikirleri bulunuyor. Yorumcular bu kripto para konusunda 60 dolar civarında bir beklenti içine girdiklerinden bahsediyorlar.

DonAlt Yorumları

Ünlü analist DonAlt Litecoin konusunda Bitcoin değer kaybının yaşanması ile de birlikte ciddi bir kayıptan bahsediliyor. Destek seviyesinin ise ölüm çizgisi olarak adlandırılan durumda olduğunu anlatıyor. Bazı yorumcular bu durumu piyasada yaşanan genel düşüş ile birlikte değerlendirmeye aldıklarından dolayı olumsuz bir açıyla değerlendirmezken bunu ekonomik Litecoin krizi olarak nitelendirenler de bulunuyor.

Bitcoin Karşısında

Bitcoin karşısında oldukça değer kaybetmeye başlayan Litecoin için ise yatırımcıların ne karar vereceği merak ediliyor. Litecoin fiyatları 65-67 dolar aralığında çakılı olsa bile yine de Litecoin ve Bitcoin paritesinde ciddi düşüş olmasının önüne geçilemiyor. Bu nedenden dolayı yatırımcılar ise Bitcoin tarafında kalmayı tercih edebilirler.

Yatırımcılar

Yatırımcılar parite ve düşüş karşısında önlemler almak için çabalıyorlar. Şuan daha güvenli görünen liman olan Bitcoin için daha fazla talep olması bekleniyor. Bundan dolayı piyasaların vereceği tepkiler bekleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.