Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

LINE Token Borsada Listelendi!

0 407

Mesajlaşma devi LINE tarafından oluşturulan yeni kripto para LINE Token LINK, şirkete ait borsada listelendi.

Uzunca bir süredir üzerinde çalışılan kripto para için listelemenin en önemli artısı işlem yapabilme olanağı. Resmi olarak yapılan açıklama LINK (LN); sabit endeks değerine sahip Tether’e karşı kullanılabilecek.

Dünyanın pek çok ülkesinde aktif olarak kullanılan LINE, bir dönem Türkiye’de de reklamlarıyla gündeme gelmişti. Milyonları aşan kullanıcı sayısıyla beraber LINK token da listelemeyle beraber değer görmeye başladı.

LINE, LINK Chain ağındaki uygulamalara katılacak olan kullanıcılar için ücretsiz olarak 800 milyon LINK Token dağıtma hedefine sahip. Toplamda 1 milyar adet planlanan tokenlardan geriye kalan 200 milyon token olacak.

Merkezsiz Uygulamalarla LINE Token Kazanma Şansı Sunulacak

Geliştirmeler devam ederken LINE cephesinden önemli açıklamalar da yapılıyor. LINK token’ların kullanıcılar tarafından kazanılabilmesine yönelik yeni uygulamaların oluşturulması gündemde.

Kurduğu Bitbox borsasıyla beraber ses getiren LINE, kullanıma sunmak için ilk adımlarını attığı yeni kripto parası için önemli hedeflere sahip.

Şirket, Temmuz ayında kripto paralar arası işlem yapılabilen bir borsa olan Bitbox’ı kurmuştu. Borsa, düzenleyici gereksinimlerden dolayı ABD ve Japonya dışındaki tüm ülkelerde kullanılabilir durumda.

Bitbox’ta listelemeye alınan LINE token (LN), Tether’e karşı kullanılabilirliğini aşma hedefine sahip.

LINE Token (LN) Farklı Borsalarda Listelendi mi?

Henüz sadece LINE’ın kendi borsasında mevcut olan LINE token, farklı borsalarda listelenmiş değil.

İlerleyen zaman diliminde önemli kripto para borsaları başta olmak üzere çok sayıda borsada listelenmesi söz konusu olabilir.

LINE cephesinden yapılan açıklamalarda, net olarak bu durumun sinyalleri veriliyor. Henüz çok yeni olmasına karşın LN için yaşanan yükseliş ve kullanıcıların ilgisi dikkat çekici.

Yaşanacak olan gelişimlerle beraber hacim değeri en yüksek kriptolar arasına giriş yapabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.