Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Kripto Para Platformu Bakkt için Açılış 2019’a Ertelendi

0 365

Kripto para piyasası katılımcıları tarafından merakla beklenen Bakkt için açılış tarihi resmi olarak ertelendi.

New York Borsası’nın oluşturduğu kripto para platformu olarak dikkatleri çekmeyi başaran adres, 2019’da açılacak. Ana şirket ICE çatısı altında açılışı gerçekleştirilecek platform için 12 Aralık ilk tarih olarak duyurulmuştu. Açılışın yaklaşık 1 ay süre rötarlı planlanmasıyla beraber 24 Ocak 2019 resmi tarih ilan edildi.

Bakkt için açılışla alakalı açıklama yapıldı

Ertelemenin duyurulmasıyla beraber, resmi olarak da açıklama duyuruldu. Katılımcıların işlem yapmalarına yönelik her şeyin hazır olması için 24 Ocak 2019 tarihinin hedeflendiği duyuruldu. Bakkt’ın açılmasıyla beraber fiziksel teslime sahip BTC vadeli işlemlerinin fiyatlara etki etmesi beklentisi mevcut. Piyasa katılımcıları, özellikle bu neden dolayısıyla Bakkt ile alakalı olarak duyurulan tüm gelişmelere yakından ilgi gösteriyorlar. New York Borsası’nın kripto para platformu olarak hazırlanan Bakkt, ilk andan itibaren yoğun talebe sahip olacak. Bekleyen çok sayıda kişiye sahip olmasıyla dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı.

Yeni platform fiyatlara etki edebilir

Bitcoin’in düşüşünü sürdürmesiyle beraber, vadeli işlemler için sunulacak hizmetlerle fiyatlar etkilenebilir. 2019 yılının Ocak ayı içerisinde açılışın resmi olarak yapılması katılımcılar açısından bu nedenle çok büyük öneme sahip. Bakkt, platformda yer alacak olan herkese özel hizmet olanaklarını getirme hedefiyle işlemlerine başlayacak. Ocak ayı içerisinde BTC fiyatlarının ne seviyede olacağına dair net bir yorum bulunmuyor. New York Borsası ana şirketinin kuruculuğu üstleniş olmasıyla beraber Bakkt’ın piyasanın yeni yüzü olması bekleniyor. Çok sayıda katılımcı için açılacak olması, ilk anda yığılmayı beraberinde getirebilir. Bakkt’ın sunacağı işlemlere dair net görüntü, açılışın ardından elde edilebilir durumda olacak. Şu an için platform için paylaşılanlar, sadece tarihle alakalı olan gelişmeler.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.