Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

Hazır Olun Bu 7 Altcoin 1.000x Yapacak

0 483

Hazır Olun Bu 7 Altcoin 1.000x Yapacak

Usta kripto para analisti ve trader’ı Elliot Wainman, 1.000 kat kazanç elde etme potansiyeline sahip olduğuna inandığı altcoin projelerini açıklıyor.

Elliot Wainman: Bu 6 altcoin projesi 1.000 kat artabilir!

Popüler kripto para analisti ve trader’ı Elliot Wainman, yeni ortaya çıkan sektördeki kilitli toplam değerin (TVL) 28,6 milyar dolardan 100 milyar dolara çıkacağına inandığı için DeFi’de yükselmeye devam ettiğini söylüyor. Analist, küçük hacimli DeFi altcoin’lerinin bazılarının TVL’deki büyümeden fayda sağlayacağına inanıyor. Analistin işaret ettiği bu altcoin projeleri şunlardır; merkezi olmayan stablecoin borsası Snowswap (SNOW), likidite aracı Unistake, ademi merkeziyetçi borsa PancakeSwap (SWAP) ve yield farming protokolü Bao Finance (BAO).

Binance CEO'sundan Çılgın Bitcoin ve Altcoin Tahminleri: 20x Yapabilir!

Elliot Wainman’ın radarındaki bir başka kripto para, akıllı sözleşme başarısızlığına, kripto borsası saldırılarına, stablecoin çökmelerine ve daha fazlasına karşı sigorta sunan bir protokol olan Bridge Mutual (BMI). Polkadot (DOT) üzerine kurulmuş bir oracle ve tahmin piyasaları protokolü olan OptionRoom (ROOM) da Elliot Wainman’ın listesinde yer alıyor. Elliot Wainman konuya yönelik açıklamalarına şunları  ekliyor:

ORACLE VAR, TAHMİN PAZARINIZ VAR, POLKADOT BİR ARADA. BU ÇOK FAZLA SOS VE ÇOK KÜÇÜK BİR PİYASA DEĞERİ İLE ÇIKIYOR… GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ TAMAMEN SEYRELTİLMİŞ PİYASA DEĞERİ, BU 5 MİLYON DOLARDAN BAŞLIYOR. BU FDV. BU DOLAŞIMDAKİ PİYASA DEĞERİ DEĞİL. HEPSİ ONLARIN TÜM DEĞERİ… MESELE ŞU Kİ BİR GRUP BÜYÜK PROJENİN BİRLEŞTİRMEDİĞİ BİR DİZİ ÖZELLİĞE SAHİP OLMALARI…

Başarılı Trader: Focuslanın! Bu Altcoin Wallstreetbets'in Favorisi Olacak

Elliot Wainman: Ethereum daha fazla potansiyele sahip!

Ethereum’a gelince Elliot Wainman, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktıktan sonra bile daha fazla potansiyele sahip olduğunu söylüyor.

ETHEREUM, NFT’LER (NON FUNGİBLE TOKEN-DEĞİŞTİRİLEMEYEN TOKENLER), DEFİ (MERKEZİ OLMAYAN FİNANS) İLE OLUP BİTEN HER ŞEYE RAĞMEN BURADA… BANA GÖRE ETH ŞAŞIRTICI, HARİKA SOS TRENİ VE TÜM ALTCOİN’LER İÇİN MIZRAĞIN UCU…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.