Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,276.97
-2357.48
Ethereum
$3,151.18
-99.21
Litecoin
$83.68
-3.24
DigitalCash
$30.12
-1.49
Monero
$119.70
-1.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.23
-1.84
Dogecoin
$0.15
-0.01

GSR ve Interhash, Bitcoin Madencileri için Hedging Çözümleri Oluşturuyor

0 267

GSR ve Interhash, Bitcoin Madencileri için Hedging Çözümleri Oluşturuyor .

Likidite hizmet sağlayıcısı ve dijital varlık piyasası üreticisi GSR, madencilik hizmetleri şirketi Canaan’ın madencilik hizmetleri şirketi ve stratejik ortağı Interhash ile 20 Aralık’taki güncel bir basın açıklamasında bir ortaklık duyurdu . Bitcoin, Canaan’ın ağında madencilik yaparak kayıplara karşı korunmalarına ve envanterde verim elde etmelerine izin veriyor. GSR, Ocak 2020’den itibaren takaslar, tasmalar ve daha fazla ısmarlama yapılandırılmış enstrümandan oluşan özelleştirilmiş bir ürün paketi sunacak. Bunlar, Bitcoin fiyatı, madencilik zorluğu, elektrik ve ekipman maliyetleri gibi uçucu faktörlere karşı bir koruma sağlayacaktır. GSR Kurucu Ortağı Cristian Gil şöyle açıkladı:

“Kripto para birimi endüstrisi diğer tüm iş alanlarından daha uçucudur ve ekosistemdeki birçok katılımcı, olumsuz fiyat hareketine karşı yeterince korunmasız ya da tamamen korunmasızdır. Madenciler dijital varlık alanının temel bir bileşenidir ve gelecekteki gelir akışlarını planlarken birçok değişken faktörü göz önünde bulundurmak zorundadır. ”

Endüstri olgunlaştıkça riskten korunma

Geleneksel pazarlarda, kurumsal oyuncuların çoğunda riskten korunma programları vardır. 2020 yılında cari fiyatlarla çıkarılacak 3 milyar dolar ile korunma piyasası, fiziksel emtia piyasalarına kıyasla küçüktür. Ancak, portföy boyutları arttıkça ve sermaye harcamaları büyüdükçe, kaynaklar kullanılabilir hale geldikçe korunma seçeneklerini dikkate almak mantıklıdır. Interhash’ın Küresel Pazarlama Direktörü Cora Jiang ekledi:

“Risk yönetiminin olgunlaştıkça bu sektörde önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Bu alanda önemli finansal uzmanlığa ve kripto finansında kanıtlanmış bir sicile sahip GSR ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.