Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Gözden Kaçan Bu 3 Altcoin Patlamaya Hazır!

0 470

Gözden Kaçan Bu 3 Altcoin Patlamaya Hazır!

Yakından takip edilen bir kripto analisti ve trader’ı Cantering Clark, yeni tahminlerini paylaşıyor. Cantering Clark, konsolidasyondan çıkmak ve boğa döngülerinin bir sonraki aşamasını ateşlemek için hazırlandığını söylediği gözden kaçan üç altcoin projesini adlandırıyor. Ayrıca analist lider altcoin, Ethereum’da da büyük bir ralli bekliyor.

Cantering Clark: Popüler altcoin SRM, yukarı doğru bir harekete hazırlanıyor!

Bir dizi tweet’te Cantering Clark, 47.500 takipçisine, kripto paranın yukarı doğru hareket etmeye hazırlandığını söylerken, merkezi olmayan borsa (DEX) Serum‘un yerel tokeni olan SRM’yi yakından izlediğini söyledi. Cantering Clark konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

GÖRÜNÜŞE GÖRE BUGÜN İÇERİDE EPEY ZAMAN GEÇİRECEĞİM. ÜCRETSİZ ALPHA, SRM ÇALIŞMAK İSTİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR…

Kaynak: Cantering Clark

Cantering Clark: Orakuru (ORK)’da tutuyorum…

Analistin dikkatini çeken bir diğer altcoin projesi, Binance Smart Chain (BSC) üzerine inşa edilmiş bir oracle protokolü olan Orakuru (ORK). Cantering Clark konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

GÖRÜNÜŞE GÖRE ORK, HIZLI BİR PARA İÇİN ÖN SATIŞ YAPANLARIN ÇIKIŞINDAN SONRA KÖŞEYİ DÖNÜYOR. İLK BSC DENETLENMİŞ ORACLE… TUTUYORUM.

Kaynak: Cantering Clark

Hemen ertesi gün, analistin çağrısına göre ORK patladı ve CoinMarketCap’e göre 3,16 dolardan 5,20 dolara %64’lük bir ralli yayınladı. ORK, yazım sırasında 4,3 dolardan işlem görüyor.

Cantering Clark: Cosmos (ATOM)’da aşırı yükselişteyim

Cantering Clark ayrıca Cosmos (ATOM) hakkında aşırı yükselişe sahip bir bakış açısına sahip. Analist, kripto paranın uzun bir konsolidasyondan sonra değerini iki katına çıkardığını gösteren bir grafik paylaştı. Cantering Clark konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BEN İYİ MİYİM YOKSA ATOM BÖYLE BİR ŞEY YAPACAK GİBİ Mİ GÖRÜNÜYOR? HAFTALIK VE AYLIK VWAP (HACİM AĞIRLIKLI ORTALAMA FİYAT) DESTEK OLARAK TUTULUR VE 1 ŞUBAT’TAN İTİBAREN GERÇEKTEN DENGELİ BİR YAPIYA SAHİP. BİRİNİN BUNDA TERS YÖNDE BİR DENGESİZLİK OLUŞTURMASINA HAZIR GÖRÜNÜYOR.

Kaynak: Cantering Clark

Cantering Clark: ETH fiyatı 3.000 dolar ve sonra 3.850 dolara sıçrayacak

Çoğu zaman tüm altcoin piyasası için bir sinyal görevi gören Ethereum, analistin izleme listesinde de yer alıyor. Analiste göre, ETH fiyat hareketi hakkında iyi şeyler var ve fiyat 3.000 dolar ve sonra 3.850 dolara sıçrayacak. Cantering Clark konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİLMİYORUM, ŞU ANDA ETH İLE İLGİLİ BİR ŞEY BANA GERÇEKTEN ÇOK YAKINDA 3.000 DOLARIN ÜZERİNDE OLACAĞIMIZI DÜŞÜNDÜRÜYOR.

Kaynak: Cantering Clark
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.