Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,526.09
-2519.85
Ethereum
$2,991.42
-101.14
Litecoin
$80.00
-0.02
DigitalCash
$27.81
-0.24
Monero
$117.33
-5.34
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.40
-0.95
Dogecoin
$0.15
-0.01

Fidelity 2020’de ethereum’u destekleyebilir

0 485

Fidelity 2020’de ethereum’u destekleyebilir .

Amerika Birleşik Devletleri finansal hizmetler devi Fidelity’nin şifreleme para birimi ticaret kolu Fidelity Digital Assets’in başkanı Tom Jessop, firmanın 2020’de Ether (ETH) desteğini ekleyebileceğini açıkladı. 13 Aralık’ta yayınlanan TheBlock haber bülteni ile yaptığı röportajda Jessop, şirketle ilgili soruları yanıtladı. Fidelity Digital Asset’in gelecekte Ether’i destekleyebilme olasılığı sorulduğunda şöyle dedi:

“Ethereum üzerinde çok çalıştık. Yeni yılda desteklemeyi düşünüyoruz. Müşterilerimiz tarafından çok yönlendirildik. ”

Kurumsal şifrelemenin benimsenmesi

Jessop ayrıca kurumsal kripto kabulünün önündeki en büyük engellerin fiyat oynaklığı, düzenleyici açıklığın olmaması ve belki de en önemlisi iz kaydının bulunmaması olduğunu söyledi. Bu sorunların zamanla azaltacağına inandığını açıkladı:

“Yani, ‘Bu şeyi alırsam yarın civarında olacağını nereden bileyim? Bu varlık tarihinin 10 yıllık olduğu gerçeğine dayanarak hangi dayanıklılık veya uzun ömürlülüğün göstergesi gibi? ‘ Bence bu şeylerin çoğu zamanla kendilerini çözüyorlar. ”

Fidelity’nin şifreli para birimi ticareti ve velayeti platformu , Mart ayında belirli bir grup müşteri ile başlatıldı . Platform, perakende yatırımcılara yönelik değildir. Bunun yerine, riskten korunma fonlarına, aile ofislerine, emekli aylığına, bağışlara, diğer kurumsal yatırımcılara odaklanır.  Ekim ayında Fidelity’nin kişisel yatırım başkanı Kathleen Murphy , firmanın müşterilerini riskli pazardan korumak için perakende ticaret platformlarında kripto para birimleri sunmadığını söyledi .

Bitcoin kurumsal kabulü çoktan başladıkça, ticaret platformları Ether’i kurumlara getirmek için mücadele ediyor,. Ether futures’leri kripto pazarındaki büyümeyi hızlandıracak bir sonraki mekanizma olabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.