Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,629.33
+392.85
Ethereum
$3,255.98
+85.87
Litecoin
$87.02
+2.26
DigitalCash
$31.62
+0.3
Monero
$121.21
-1.01
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.03
+0.04
Dogecoin
$0.16
0

EOS tabanlı Sosyal Medya Platformu Beta olarak başladı

0 408

EOS tabanlı Sosyal Medya Platformu Beta olarak başladı .

İlk olarak EOS yaratıcısı Block tarafından tanıtılan sosyal medya platformu Voice.One, Haziran ayında, 14 Şubat – Sevgililer Gününde yani 2020’de beta yayınlanacağını duyurdu . Dec. 5. Firma, gelişim devam ederken ilerlemesini toplumla paylaşacağına da söz veriyor.  Voice ayrıca binlerce kişinin beta testine katılmak için şimdiden kaydolduğunu iddia ediyor. Firma ayrıca, girişimin hala düzenleyici belirsizlikten etkilendiğini ve uygunluğu sağlamak için hala düzenleyicilerle birlikte çalıştığını itiraf ediyor. Platform ayrıca kullanıcılara kendi belirteçleri biçiminde geri “çevrim değeri” vermeyi planlıyor. Genel olarak, firma kendisini, halihazırda aktif olan meslektaşlarını etkileyen problemleri, veri müzayedesi ve gizli algoritmalar gibi çözmeyi amaçlayan bir sosyal platform olarak sunuyor. Voice, girişimin mevcut platformları etkileyen faiz yanlış hizalamasını çözmeye çalışacağını iddia ediyor:

“Sesin olması gerektiği gibi sosyal olduğuna inanıyoruz – platform için neyin iyi olduğu da sizin için iyi.”

Güncel sosyal medya ile ilgili sorun

Blog yazısı ayrıca, projenin gelişmesinin arkasındaki motivasyonu açıklıyor ve Block’un bir açıklamasını da belirtiyor. Washington DC’deki bir izleyiciye yaklaşık bir yıl önce yayınlanmış olan bir teknik genel müdür Dan Larimer, yazının yazarı, aşağıda belirtilenleri özetledi .

“Sosyal medya bozuldu. Bizi kullanacak şekilde tasarlanan verilerimiz ve dikkatimiz trilyon dolar kar olarak toplanırken, kendimizi anonim partilere açık artırmaya vermemenin sonuçlarına ve açık piyasada işlem gören kişisel bilgilerimize karşı kendimizi korumak için mücadele ediyoruz. ”

Etkinlik sırasında, Larimer, platformlar ve kullanıcıları arasındaki böylesine bir yanlış hizalamanın kamuoyunu veri profiline, kimlik hırsızlığına, siber zorbalığa ve ikna edici yanlış bilgilere maruz bırakmaya maruz bıraktığını da açıkladı. Ona göre, sosyal medya platformlarında gelişen kamuoyunu manipüle etmeyi amaçlayan üretilmiş propaganda, gerçek olanı bilmeyi hiç olmadığı kadar zorlaştırıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.