Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Elon Musk’tan Kripto Para Yasakları Hakkında Açıklamalar

0 511

Kripto para alanında da yakından tanınan milyarder isim Elon Musk son yasaklar hakkında konuştu. Geçtiğimiz günlerde CodeCon etkinliğinde açıklamalarda bulunan Musk devletlerin kripto paraları tamamen “yok etmesinin mümkün olmadığını” düşünüyor.

Ödeme Sistemleri İçin Kripto Paraların Önemi

Ödeme sistemleri için kripto paraların büyük bir yere sahip olduğunu düşünen Elon Musk birçok sistemin kripto paralar olmadan hantal kaldığını belirtti. Bundan daha öncesinde PayPal’in CEO görevini üstlenmiş olan Musk sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ben kripto paraların bir değere sahip olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki para sistemlerindeki hataları ve gecikme sürelerini azaltacaktır.”

Çin tarafından uygulanan son yasaklara da değinen ünlü milyarder Çin hükümetinin kripto paraları sevmediğini belirtti ve ekledi:

“Kripto para, esasen merkezi hükümetlerin gücünü azaltmayı hedefler ve (Çin hükümeti) bundan hoşlanmıyor.”

Kripto para karşıtı tavır takınmak yerine teknolojisinden faydalanılması gerektiğini belirten Musk hükümetlerin bu çabalarının boş olduğunu düşünüyor. Çin hükümetinin daha öncesinde birçok yasak getirdiğini ve bu yasakların hiçbir şekilde söz konusu şirketleri durduramadığı da belirtildi. Buna göre ünlü isim Bitcoin ve diğerlerinin gelecekteki yerinin çok daha iyi olacağından emin gibi görünüyor.

Alanyaspor Fan Token (ALA) İçin Son Birkaç Gün

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.