Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,843.79
-871.39
Ethereum
$3,138.84
-25.74
Litecoin
$88.29
+3.65
DigitalCash
$30.39
-0.3
Monero
$120.48
+0.05
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.59
+0.96
Dogecoin
$0.15
-0

Elon Musk Tarafından Yapılan Kripto Para Paylaşımlarındaki Risk!

0 669

Uzun bir süredir kripto para piyasalarında yarattığı etkiyle bilinen Elon Musk paylaşımlarına devam ediyor. Son paylaştığı coinlerden birisi de hatırlayabileceğiniz üzere Baby Dogecoin olmuştu. Milyarder yatırımcının paylaşımıyla bir anda değerini katlayan Baby Dogecoin bu çıkışın ardından yine kısa sürede düşüşe geçti. Bu olayla da zirveden satın alanlar ne yazık ki zarara uğramış durumdalar. Aslında zirveden satın alma noktasının ardından gelen zarar riski her kripto parada mevcut. Ancak Elon Musk tarafından paylaşılan yeni coin projeleri henüz çok fazla dolaşım kapasitesine sahip değiller. Bu nedenle de olası bir büyük satış tüm piyasasını bir anda sıfırlayabiliyor.

Yeni Yatırımcılar Dikkatli Olmalı!

Elon Musk tarafından paylaşılan kripto paralarda en dikkat etmesi gerekenler ise sektöre yeni giren yatırımcılar. Çünkü acemi yatırımcılar panik durumunda doğrudan satışa gitmeleri veya zirve noktayı tespit edememeleri nedeniyle büyük zararlara uğrayabiliyor. Böylece de büyük bir oranda kripto para yatırım maceralarının kısa ömürlü olduğunu görüyoruz. Bu yüzden sizler de kripto para yatırımlarında yeniyseniz en azından tüm birikiminizi bu riske sokmamanız en iyisi olacaktır.

Kendi şirketleri için de kripto para yanlısı bir tavır sergileyen Elon Musk aslında kripto para sektörü tarafından net bir şekilde karşı tavır görmüyor. Ünlü yatırımcıyı destekleyen ve takip eden büyük bir kitle varken bunun tam aksi piyasa manipülasyonu yaptığını söyleyen bir kitle de mevcut. Hatta bunun için kısa bir süre önce “#StopElon” hareketi de başlatılmıştı.

9 Milyar Dolarlık Servete Sahip Yatırımcı Bitcoin Almaya Hazırlanıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.