Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,709.84
-1689.77
Ethereum
$3,095.28
-52.38
Litecoin
$86.47
+1.98
DigitalCash
$29.62
-0.74
Monero
$119.67
-1.27
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.87
+0.53
Dogecoin
$0.14
-0

Dogecoin Dur Durak Bilmiyor! DOGE’de Yükseliş Devam Edecek mi?

0 687

Neredeyse aylardır yükselmeye devam eden Dogecoin adeta dur durak bilmiyor. Haberin hazırlandığı saatler itibariyle 0.7133 dolardan işlem gören popüler altcoin birimi son 24 saat içerisinde %15 değer kazanmış durumda. DOGE yatırımcıları bir haftada ise tam 2 kat kazanmayı başardılar. Bu sayede birçok kripto para birimini performansıyla geride bırakan Dogecoin adeta fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Dogecoin (DOGE) Bir Haftada İki Kat Büyüdü!

Son bir hafta içerisinde iki kat civarında bir büyüme yaşayan Dogecoin durdurulamıyor diyebiliriz. İlk başlarda şaka amaçlı çıkartılan bu kripto para birimi için tahmin yapmak ise oldukça güç. Ancak analistlere göre DOGE, Elon Musk tarafından da desteklenmeye devam ederek 1 dolara tırmanabilir. Yine de söz konusu 1 dolar tahmini için önümüzde uzun bir zaman olduğunu söyleyebiliriz.

Yatırımcıların ilgisini çekmeye devam eden Dogecoin için şüphesiz ki bu denli bir yükseliş asla beklenmiyordu. Ancak ilk başta Elon Musk ve birkaç şirketin ödeme yöntemi olarak kabul etmesiyle birlikte süreç oldukça hızlanmış durumda. Ülkemizde de büyük bir ilgi gören Dogecoin borsalarda işlemlerin büyük bir kısmını elinde bulunduruyor.

Dogecoin 8 Mayıs Analiz.png

Yukarıdaki tabloda DOGE için son 7 günlük veriler yer almaktadır. CoinmarketCap üzerinden alınan bu verilere göre yatırımcılar bu kısa sürede varlıklarının değerini 2 kat arttırmış durumda. Birçok bilinçsiz yatırımcının da dahil olduğu bu yarışta dikkatli olunması gerektiğini ise hatırlatmamız gerekiyor. Sürekli olarak keskin dalgalanmaların görüldüğü DOGE’de alış ve satış emirleri hayati önem taşımakta. Bu yüzden sizler de en azından bu özelliğin bulunduğu bir kripto para borsası kullanmayı deneyebilirsiniz.

SHIBA INU (SHIB) Son 24 Saatte 2 Kat Kazandırdı!

https://coinmarketcap.com/currencies/dogecoin/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.