Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Deloitte Deneysel Blockchain Platformunu Piyasaya Sürüyor

0 441

Denetim ve danışmanlık firması Deloitte , kullanıcılara blockchain hakkında çalışamalar ve deneyler sunmak için tasarlanan blockchain tabanlı bir platform geliştirdi.

19 Ağustos’ta yayınlanan bir basın açıklamasında Deloitte, Şirket, geliştiricilerin blockchainde yeteneklerini kullanmalarını sağlayan Box platformunda blockchain’in lansmanını tanınttı. 

Prototipler için deneme platformu

Deloitte, yeni platformu şöyle açıkladı:

                “Dört küçük form faktörü hesaplama düğümü ve üç video ekranı boyunca blockchain tabanlı çözümleri barındırabilen mobil, bağımsız bir teknoloji platformu ve harici servislerle                                 entegrasyon sağlayan ağ bileşenleri. ”

Ürünün lansmanını yorumlayan ABD, Deloitte’daki blokaj lideri Linda Pawczuk şunları söyledi:

“Blockchain ile ilgili sıklıkla yanlış anlaşılan şey, bunun bir teknoloji çözümünün tamamı olduğudur – gerçekte, daha büyük işletme uygulamaları ve yaklaşımları sağlayan bir teknoloji bileşeni olduğunda.

Son zamanlarda, Deloitte, Fidelity, Amazon  ve diğer 20 firma, Startup Studio adlı yeni bir blockchain hızlandırıcı programını desteklemeye başladı . Program, ürün tasarımı, hukuk ve mühendislik, akıllı sözleşme geliştirme ve finans ve işe alma gibi çeşitli becerileri geliştirmeye yardımcı olmayı sağlayacaktır.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.