Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Coinbase’in Yatırım Yaptığı Ancak Henüz Listelenmemiş Fırsat Coinler!

0 1.813

Bildiğiniz üzere artık birçok yatırımcı kripto para borsalarının listeleme yaptığı coin birimlerini takip ediyor. Bu tarz listelemeler en azından birkaç saat veya bir gün kadar öncesinden duyurulduğu için de genelde farklı borsalarda ilgi odağı oluyor. Ancak yeni ortaya atılan bir paylaşım çok daha ilgi çekmiş durumda. Çünkü bu kripto para projeleri Coinbase tarafından yatırım almış durumda. Ancak henüz borsada listelenmediği için hacimleri oldukça minimal. İşte güzel bir fırsat doğurabilecek o coinler…

Coinbase’de Henüz Listelenmemiş Kripto Paralar!

Coinbase tarafından listelenmesi beklenen altcoinler

UI Path Avrupa Başkan yardımcısı Tansu Yeğen tarafından da birkaç gün önce paylaşılan bu liste büyük bir merak uyandırdı. Çünkü bu projeler Coinbase şirketi tarafından bizzat bir yatırım almayı başardılar. Ancak henüz borsa üzerinde listelenmedikleri için listeleme ardındaki çıkış ihtimali için ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Paylaşılan kripto para projelerini sizler de detaylı bir incelemeye alabilir ve aklınıza yatanları bir miktar cebinize atabilirsiniz. Ancak bu projelerin listeleme garantisi olmadığını ve yatırımların geri çekilebileceğini de aklınızda tutmanız gerekiyor. Kısacası bu durum bir risk ve riski aldığınızın bilinciyle hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

Cardano (ADA) Yeni Güncelleme İle Bu Alanın En Büyüğü Olacak!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.