Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,052.77
-2311.25
Ethereum
$3,139.79
-114.27
Litecoin
$83.11
-4.36
DigitalCash
$29.93
-1.78
Monero
$118.43
-2.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-1.82
Dogecoin
$0.15
-0.01

Coinbase Başkanı Asiff Hirji, Bu Ay Borsadan Ayrılacak İkinci Yönetici Olacak

0 311

Coinbase Başkanı ve İşletme Müdürü Asiff Hirji, bu ay borsadan ayrılacak ikinci yüksek profilli yönetici olacak.

Asiff Hirji, 2019’da Coinbase’den ayrılan en üst düzey yöneticilerin sonuncusu. Ayın başında baş teknoloji sorumlusu Balaji Srinivasan ve eski kurum başkanı Dan Romero borsadan ayrılmıştı.

Hirji ve Coinbase, 2017 yılında girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz’ten, işletme danışmanı olarak özel müşterilerle çalıştıktan sonra ayrılınca bağlantı kurdu.

Harekete rağmen, son tweet’inden Coinbase’i iyi koşullarda terk ettiği anlaşılıyor.

Bir tweet’te Hirji, işletmeyi 1 milyar doların üzerinde bir gelir seviyesine getirdi. Yeni pazarlarda Coinbase’in başlatılmasına ve 8 milyar dolar değerinde bir değer kazanmasına yardımcı oldu. CEO Brian Armstrong ve ekibin geri kalanına “tezahürat” yapmasına yardımcı oldu.

Kendisi için en iyi dilekleri tweetleyen eski meslektaşları tarafından özlenecek gibi görünüyor.

https://twitter.com/RachaelRad/status/1134549756045213697

30 Mühendis Ayrıldı

Borsada devam eden ayrılışlar, 2018’de personelin yaklaşık 800’e yükseldiği borsa için kayda değer bir kaymadır. Ancak piyasa duyarlılığındaki olumlu bir değişime rağmen, ayı piyasasının hala dişlerinin olduğuna, şirketlerin de para tasarrufu için operasyonlarını düzene soktuğuna dair bir işaret.

Geçtiğimiz ay şirket, mühendislerin bir araya gelerek siparişlerini alması ve satması için yüksek hızlı, kurumsal düzeyde bir “eşleştirme motoru” kurma çabasında yenilgiye maruz kaldıklarını kabul etti. Yalnızca 11 ay sonra Chicago ofisini kapattı ve sonra 30 mühendis şirketten ayrıldı.

Yöneticilerin Ayrılması Soru İşaretleri Doğurdu

Coinbase, merkezsiz bir borsa başlattı. Binance Jersey ve Binance Singapore gibi kendisi ile rekabet edebilecek kripto platformlarını şifrelemek için bir dizi fiat kuran Binance gibi büyük rakipler karşısında ilgi çekmeye çalıştı.

Ayrıca, satın alınan gözetim firması Neutrino’yla ilgili tartışmayı takiben Twitter’da #DeleteCoinbase hareketini harekete geçiren, göreceli olarak bilinmeyen bazı tokenleri listeleme konusundaki merkezî operasyonlarına ve kararlarına devam etmesine karşı çıktı.

Kilit C düzeyindeki yöneticilerin ayrılması, şirket içinde kargaşa olup olmadığı ya da milyar dolarlık borsa olgunlaşma sürecinin bir parçası olup olmadığı gibi sorular ortaya çıkardı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.