Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,322.91
+671.32
Ethereum
$3,000.37
-13.53
Litecoin
$79.37
-0.8
DigitalCash
$28.54
+0.53
Monero
$114.96
-2.71
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.43
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Changpeng Zhao BNB’yi Tutmayı Tavsiye Etti

0 787

Yakın tarihte atılmış bir tweet’de dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’nin Ceo’su Changpeng Zhao, BNB coin’in yatırımcılara sunmuş olduğu potansiyel yüksek kardan bahsetti. Böyle bir tweet son derece olumlu ve cesaret verici gibi gözükse de Bnb ceo’su Changpeng Zhao’nun toplum ve bnb coin üzerinde etkisinin, bnb fiyatları üzerinde bir etkisi olabileceği ve dolayısıyla Zhao’nun bu konuda manipülasyon yapabileceği şüphelerinin var olduğunu da belirtmek gerekebilir. Daha önceden de şirketinin değerini artırmak için pek çok manipüle edici sözler ve kararlar veren Ceo’ların hakkında dava açıldığına da tanık olduk.

Doğru Söylüyor Olabilir Mi ?

Bildiğiniz gibi BNB coin daha önceden 40 dolar seviyelerini test etmiş bir coin idi. Şuan ise fiyatlar 20-21 dolar bandında dolaşıyor. BNB coin son birkaç aydır tüm işlem hacminin neredeyse yarısını kaybetti. Bu kadar sert bir düşüş Zhao’nun BNB hakkında yerinden kıpırdaması için boğa piyasasına aracılık ettiği söylenebilir mi ? Bu konu hakkında şüphesiz pek çok ihtimal var. Ancak Zhao’nun BNB’ye yatırım yapmayanların kazançlı bir iş çıkarmadığını düşünmesi negatif ihtimali daha da baskın hale getiriyor.

Bildiğiniz üzere, Space X ve Tesla gibi önde gelen şirketlerin Ceo’su Elon Musk, Space X’in borsada spekülasyona maruz kaldığı ve yatırımcıların uzun vadeli düşünmeyip kısa vadeli alım satım yapmasının şirketin hisse değerinin yükselmesine engel olduğu ve dolayısıyla daha büyük projelerin finansmanına mani olduğunu belirtmişti. Bunun için Space X’i borsadan çekmeyi düşünen Elon Musk, bununla alakalı bir tweet paylaşıp, Spacex yatırımcılarına sahip oldukları hisse değerinin iki katını ödemeyi tahakkuk ederek hisseleri kendi üzerine alacağını bildirmişti. Bunun üzerine pek çok yatırımcı Spacex hisse sahibi olarak hisseleri iki katına Elon Musk’a satacağını bildğinden Space X hisselerine akın etmeye başladı. Elon Musk bu açıklamayla şirketin hisse değerinde manipülasyona neden olduğu için, hakkında dava açılmıştı. Peki önümüzdeki günlerde aynı kaderi Zhao’da paylaşacak mı hep beraber göreceğiz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.