Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,159.23
+323.36
Ethereum
$3,128.91
+17.83
Litecoin
$85.64
+2.05
DigitalCash
$30.20
+0.6
Monero
$120.80
+2.92
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.79
+0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Chainlink (LINK) Fiyatında Yükseliş Bekleniyor

0 437

Chainlink (LINK) Fiyatında Yükseliş Bekleniyor

Uzun bir konsolidasyon döneminden sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönmek için harekete başlayan Chainlink (LINK), nihayet yükseliş sinyalleri verdi. CoinMarketCap verilerine göre LINK son 24 saatte %9 oranında artış yaşayarak 17 dolar seviyesine yükseldi. DeFi kripto para birimleri içerisinde ilk sırada yer alan LINK tüm zamanların en yüksek seviyesini 19.85 dolarla 16 Ağustos’ta görmüştü.

LINK’in bugün yükselten yoğun ivme, boğaların daha önce karşı karşıya kaldığı direnci 16 dolar civarında parçalamasının bir sonucu olarak ortaya çıktı ve bu seviyenin üzerindeki kırılma, menzile bağlı ticaret aşamasının da sonuna işaret ediyor. Bu hareket, LINK boğalarının ayılara göre hala ciddi bir üstünlüğe sahip olduğunu öne sürdüğü için teknik olarak önemliydi.

Bu son hareket hakkında konuşan bir analist, Chainlink’in şu anda “güçlü bir boğa önyargısına” sahip birkaç büyük altcoin’den biri olduğunu ve daha fazla artışın yakın olabileceğinin sinyalini verdi. Altcoin, çapraz direncinin üzerine çıkmasının yanı sıra, fiyat hareketini bastıran yatay bir direncin üzerine çıkabildi. Bunun bir sonucu olarak, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 dolara doğru bir hareket yakın olabilir.

Chainlink 16 Dolarlık Direnci Yıktı

Chainlink, şu anki 17 dolarlık fiyatıyla %9’un üzerinde işlem görüyor ve dün belirlenen 15 doların altındaki günlük en düşük seviyelerden bu yana büyük bir artışa işaret ediyor. Kripto para biriminin çok günlük alım satım aralığına bakarken sadece birkaç gün önceki 13.50 dolarlık en düşük seviyeden yükseldiği görülüyor.

LINK’in şu anda 17 dolar seviyesinde bir dirençle karşı karşıya olduğunu belirtmek önemlidir, çünkü bu fiyat bölgesine yapılan ziyaret son birkaç saat içinde birkaç reddi katalize etti. Bu seviye aşıldıktan ve desteğe çevrildikten sonra, kripto para birimi, onu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 dolara gönderen başka bir ralliyi başlatabilir.

Bir analist, kripto para biriminin mevcut yükselişi hakkında konuşurken, bu son yükselişin Chainlink’in birden fazla önemli direnç seviyesini parçalamasına izin verdiğini belirtti. Bu seviyeler uzun bir zaman dilimi boyunca yukarıda tutulduğu sürece, Chainlink’i tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 dolara göndermeye yardımcı olan bir sıçrama tahtası görevi görebilirler. Bu yükseliş, Bitcoin ve toplu kripto piyasası tarafından görülen güçle daha da desteklenebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.