Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,293.11
+757.12
Ethereum
$3,096.79
+25.26
Litecoin
$81.63
+0.48
DigitalCash
$29.92
+0.75
Monero
$118.28
+1.67
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.39
+0.13
Dogecoin
$0.16
0

Boerse Stuttgart Kripto Para Platformu Kuracak!

0 396

Almanya’daki en büyük borsalardan biri olan Boerse Stuttgart, yeni kripto para platformu hazırlığında!

Resmi olarak yapılan duyuruyla beraber kesinleşen haber, Almanya merkezli yeni borsanın habercisi. Alım satım başta olmak üzere çok yönlü opsiyonların sunulması beklenen Boerse Stuttgart imzalı borsa şimdiden konuşulmaya başlandı.

Boerse Stuttgart yeni platformu için solarisBank ile işbirliği içerisinde olacak. Almanya’da bulunan yetkililer tarafından bankacılık lisansı alan solarisBank, altyapı sağlamada etkin olarak görev alacak. Boerse Stuttgart’a verilecek destekle beraber ticari kripto para platformu önemli bir değerle geliyor.

Boerse Stuttgart’tan yapılan açıklamada, SolarisBank’ın önemli katkılar sağlayacağı belirtildi. Hem bankacılık hem de teknoloji alanında tecrübe aktarımı ortaklık sayesinde gerçekleştirilebilecek.

Başlangıçta sınırlı sayıda coin yer alacak

Boerse Stuttgart’ın yeni kripto para ticaret platformu başlangıç aşamasında sadece belirli coinler üzerinden işlem yapabilme olanaklarını sunacak. Bitcoin, Ether, Litecoin gibi kriptolar kuruluşla beraber sitede yer alan isimler konumunda bulunuyorlar.

Yapılacak geliştirmelerin ardından açılıştan sonraki süre içerisinde diğer coin alternatifleri de siteye entegre edilebilir. Boerse Stuttgart mevcut çalışmalarına ek olarak ICO platformu üzerinde de aktif çalışmaya sahip.

ICO platformu için yapılacak geliştirmelerin tamamlanması, piyasada yer alacak coinlerin de artmasında rol oynayabilir.

Başlangıç aşamasında alım-satım yapmak için önemli kriterler mevcut olacak. Bireysel yatırımcıların yer alabileceği gibi aynı zamanda kurumsal yatırımcıların da yer alabileceği bir adres olarak tasarlanıyor.

Boerse Stuttgart yetkililerden lisans alınacak

Finans alanında önemli seviyede çalışmaları aktif olarak devam ettiren Boerse Stuttgart, lisans alacak.

Yetkililere yapılacak başvuruyla beraber lisanslandırmanın sağlanmasıyla beraber temel olarak hazırlık tamamlanacak.

Lisans sürecini hızlı şekilde tamamlamak isteyen şirket, kullanıcılara erken hizmet vermeyi planlıyor. Finans alanında mevcut çalışmaları lisans almasını kolaylaştıracak temel etkenlerin başında.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.