Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,799.58
+1883.22
Ethereum
$3,563.08
+57.45
Litecoin
$94.41
+0.41
DigitalCash
$38.38
+0.66
Monero
$136.78
-1.81
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.76
+0.89
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bitcoin’in yeni zirveye ulaşması için bu seviyeyi kırması gerekiyor!

0 287

Bitcoin’in yeni zirveye ulaşması için bu seviyeyi kırması gerekiyor!

Bitcoin ve tüm kripto piyasası dün öğleden sonra görülen düşüşün ardından boğaların hamle yapması ve düşüşü yavaşlatmasıyla biraz sakinlik kazandı.Bu durum, kripto para birimi muazzam bir satış baskısıyla karşı karşıya olduğundan, hafta boyunca görülen ayı lehine eğilimin bir devamı oldu.

Gerileme, uzun süredir kripto para birimi için çok önemli bir seviye olduğu için BTC’nin 19.000 $’ın altına düşmesiyle başladı.Orta vadede kripto trendlerinin nerede olacağı, büyük ölçüde toplu piyasanın bir sonraki adımda nereye gideceğine bağlı olacak.

Twitterda @TheCryptoCactus ismini kullanan bir trader, yakın vadede 18.100 $’a doğru bir hareketin muhtemel olacağına dikkat çekiyor.Bunun bir direnç seviyesi olduğunu ve herhangi bir geri dönüşü görebilmesi için bunun üzerinde bir kırılma gerektiğini ekliyor.

Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, son zamanlarda çok fazla yukarı yönlü ivme görmedi.Son birkaç aydır piyasayı yukarı çeken güçlü yükseliş trendi, ayılar şimdi kontrolü ele almaya çalışırken ortadan kayboldu. Bu zayıflık, Bitcoin’in önceden belirlenmiş tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerine çıkamaması nedeniyle ortaya çıktı.Bir trader, kripto para biriminin bir toparlanma görmenin zirvesinde olabileceğini, ancak önce yukarıda kırılması gereken önemli bir seviye olduğunu belirtiyor.

Bitcoin ivme kazanmak için çabalıyor

Bitcoin şu an 17.900 $’lık fiyat seviyesinden işlem görüyor. Burası Bitcoin’in son birkaç gündür işlem gördüğü fiyat seviyesi.Bu seviyedeki satış baskısının ne kadar güçlü olacağı belirsizliğini koruyor.

Bitcoin’de Bu Seviye Kırılırsa

Bir analist, Bitcoin’in mevcut teknik görünümü hakkındaki düşüncelerini paylaşırken, Bitcoin’in şu anda yakın vadede daha yüksek seviyelere çıkmasına yardımcı olabilecek önemli bir destek seviyesinin üzerinde durduğunu açıkladı.Ayrıca 18.100 doların aşılması gereken önemli bir seviye olduğuna inanıyor.

Bitcoin

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in bu kilit seviyelere tepkisine dair fikir verecek. Üstlerinde bir kırılma, haftalık kapanış yaklaşırken 19.000 $’a doğru bir toparlanma görmesi için yer açabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.