Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Bitcoin’in Fiyat Rallisinin Zirvesindemiyiz?

2 504

Bitcoin’in Fiyat Rallisinin Zirvesindemiyiz?

Bitcoin’in kısa vadeli sahip arzı geçmiş boğa piyasalarında tarihsel olarak artmış ve önemli bir trend güçlendiricisi olarak hareket etmiştir. Bu model mevcut piyasa döngüsünde tekrar etti. Bu nedenle  henüz zirveye ulaşmamış olabiliriz. Piyasa döngüsü boyunca, Twitter’daki kripto alanının etkileyicileri, PlanB’nin S2F veya S2Fx modelinden birkaç kez referans aldı.

Bitcoin

Bitcoin İçin Zirvede miyiz?

Fiyat grafiği ve blockchain analizi, son iki haftanın büyük bir kısmında tarafsız kaldı. Birkaç düşüşe rağmen, fiyat toparlandı, ancak mevcut piyasa döngüsünün önceki örneklerinde toparlanma büyük ölçüde azalıyordu. OKEx’in vadeli işlem ticaretinden elde edilen veriler, perakende yatırımcıların son dipten sonra temkinli davrandıklarını ve BTC’nin ATH testine rağmen yüksek oranda kaldıraç pozisyonu almadıklarını gösteriyor.

Have we arrived at the peak of Bitcoin's price rally?

Dahası, Stephan Livera’nın son podcast’ine göre, çıkarılmış olan 18.6 Milyon Bitcoin’den %80’i, dolaşımda. Bu sayı yalnızca OKEx’in verilerine göre küçülüyor. Varlık hala 59 bin doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyorsa, zirvede değildir. Fiyatı mevcut fiyat rallisinin zirvesine yükseltmek için aktif arz düşüyor ve satıştan önce uzun süre elinde tutan HODLerlar son dipte daha fazla Bitcoin biriktirdi.

Bunun Bitcoin’in fiyat rallisinin zirvesi olup olmadığını incelemek için, daha fazla kurum ve trader GBTC fiyat primine yöneldi. GBTC fiyat primi, son fiyat düzeltmesinden bu yana negatife döndü ve o zamandan beri olumluya dönmedi. Bu ölçümlere ve mevcut fiyat hareketine dayanarak, fiyat rallisinin zirvesinden uzaktayız.

Have we arrived at the peak of Bitcoin's price rally?

Bu ölçümler, zirvenin mevcut piyasa döngüsündeki S2F veya S2Fx modeli ile aynı olmayabileceğini öne sürüyor. Ancak 59000 $ seviyesinin üzerindeki fiyatta bir düzeltme yapıldı. Borsalara giriş ve aktif tedarik gibi ölçümler, bir toparlanma ve 59.000 $’ın ötesinde, 67.000 $ seviyesine kadar bir fiyat keşfi sinyalleri verdi.

2 Yorumlar
  1. […] ABD hem de Fransız hükümetleri, 15 Mart’tan 17 Mart’a kadar açık artırma ile Bitcoin satacak. Toplam satılacak BTC’lerin değeri ise 34 milyon dolara yakın. ABD hükümeti, […]

  2. […] PREMİUM ENDEKSİ, BTC FİYATI 20.000, 30.000, 40.000 VE 50.000 DOLARI KIRDIĞINDA HER ZAMAN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.