Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin’de Talep Açıkça Arzın Önüne Geçti!

0 402

Bitcoin’de Talep Açıkça Arzın Önüne Geçti!

Uzun zamandır önde gelen bir kripto eleştirmeni olan milyarder yatırımcı Mark Cuban, şimdi Bitcoin’in bir değer deposu olduğunu söylüyor.

Mark Cuban: Bitcoin artık bir değer deposu!

Geçen yılın Eylül ayında Mark Cuban, Bitcoin‘i ilgilenmediği bir koleksiyon parçası olarak adlandırdı ve en iyi kripto para biriminden ziyade bir muza sahip olmayı tercih edeceğini söyledi. O zamanlar Mark Cuban, Bitcoin’in uygun bir değer deposu olup olamayacağından emin değildi.

Şimdi ise Mark Cuban, BTC’nin bir değer deposu olduğunu söylüyor. Ayrıca ünlü yatırımcı, kıt varlığa olan talebin açıkça arzın önüne geçtiğini vurguluyor. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

AÇIKÇASI GÖRMEZDEN GELMİYORUM. BUNU DİĞER TEKNOLOJİLER GİBİ GÖRÜYORUM. ARTILARI VE EKSİLERİ VAR VE PEK ÇOĞU KÜRESEL OLARAK BUNU GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR. ŞANSLAR, ONU GELİŞTİRMEYE ÇALIŞANLARIN LEHİNE. ŞU ANDA TALEBİN ARZI GERİDE BIRAKTIĞI BİR SOV (DEĞER DEPOSU) OLARAK ÇALIŞIYOR. BU NEDENLE İNSANLAR  BİTCOİN İLE İLGİLENİYOR.

Bitcoin, Hafta Sonu Rallisinde Rekor Kırdı: 24.000 Dolara Ulaşıldı!

Mark Cuban: Bitcoin ve altcoin’ler küresel ekonomik felakete karşı bir önlem değil!

Mark Cuban CNBC’ye, kripto paraların asla geleneksel para birimlerinin yerini almayacağına ve küresel ekonomik felakete karşı bir önlem olmayacağına inandığını söyledi. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİTCOİN HAYRANLARI, BUNUN KIYAMET GÜNÜ SENARYOLARINA KARŞI BİR ÖNLEM OLDUĞUNU İDDİA ETSE DE ASLINDA ÖYLE DEĞİL. ÜLKELER PARA BİRİMLERİNİ VE VERGİLENDİRME KABİLİYETLERİNİ KORUMAK İÇİN ADIMLAR ATACAKLAR. BU YÜZDEN İNSANLAR BUNUN BİR DEĞER DEPOSUNDAN FAZLASI OLDUĞUNA İNANDIKÇA, KARŞI KARŞIYA KALDIKLARI HÜKÜMET MÜDAHALESİ RİSKİ DE O KADAR YÜKSEK OLACAK.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.