Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,204.78
+120.24
Ethereum
$3,178.19
-33.13
Litecoin
$84.68
-0.37
DigitalCash
$31.39
-0.1
Monero
$121.41
+0.64
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.01
-0.15
Dogecoin
$0.16
-0

Bitcoin Hazine Avı Başlıyor! İşte Detaylar ve Büyük Ödüller

0 433

Bitcoin Hazine Avı Başlıyor! İşte Detaylar ve Büyük Ödüller.

Gizlilik odaklı kripto startup’ı Incognito, şu anda internette bir yerde gizlenmiş olan bir Bitcoin’in tamamını ortaya çıkarmak için insanları, çevrimiçi bir hazine avına katılmaya davet ediyor. İşte detaylar…

Gizlilik odaklı kripto startup’ı Incognito, Bitcoin hazine avını duyurdu

Anonim kripto borsası Incognito, bu hafta “Privacy Quest”in başladığını duyurdu ve 19 Kasım’da katılımcılara ödüller dağıtmayı planlıyor. Hazine avına katılmak için tek yapmanız gereken, Incognito uygulamasını indirmek ve QR kodlarını internette araştırmak için ipuçlarını takip etmeye başlamak. Gizli mod, QR kodlarının internette herhangi bir yerde gizlenebileceğini ima ediyor. Ancak şirket, kodların sosyal medya yorumları, YouTube küçük resimleri ve açıklamaları, çevrimiçi makaleler ve çevrimiçi forum gönderileri arasında gizlenebileceğinden özellikle bahsediyor.

Bitcoin Yatırımcıları Tedirgin! Sebebi İse "CNBC Laneti"

QR kodları, daha sonra kod sahiplerine belirli sayıda QUEST tokeni veren QUEST sandıklarının kilidini açar. Bir QUEST tokeni, şanslı çarkta bir dönüşe eşittir, bu da birkaç cazip ödülden birini getirebilir. Bu tür ödüller arasında 1 BTC, 0,1 Monero (XMR) tokeni, ücretsiz bir yıllık sanal özel ağ (VPN) hizmeti, 10 Privacy (PVR) tokeni, gizli bir node ve daha fazlası bulunuyor. Incognito, ödüllerin sınırlı olduğu konusunda uyarıyor. Ancak şirket, yarışma boyunca rastgele noktalara periyodik olarak yeni ödüller ekleyecek.

Incognito: Acele etmelisiniz! Hazine sandığı tamamen boşalabilir

Incognito, kripto dedektiflerine kodları ortaya çıkarmak için acele etmek isteyebileceklerini belirtiyor. Çünkü şirkete göre, bir QR kodu izin verilen maksimum sayıda girildiğinde, karşılık gelen hazine sandığı tamamen boşaltılır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.